Νέα νίκη για τα Γιάννενα

30/01/2017 21:36466Β΄ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: α2 γυναικών
be a maverick

Το 2017 φαίνεται ότι πηγαίνει καλά για την γυναικεία ομάδα του ΑΣ Γιάννενα καθώς επικράτησε και του Ιωνιού στο Αγρίνιο με 3-0 για την τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου στον Β1 όμιλο της Α2 γυναικών και αναρριχήθηκε και άλλο στη βαθμολογία. 

Οι γυναίκες του ΓΑΣ ήταν καλύτερες σε όλα τα σετ και δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Αγρινίου η οποία δυσκολεύονταν πολύ να οργανώσει το παιχνίδι της.

Από την ομάδα του ΑΣ Γιάννενα χρησιμοποιήθηκαν όλες οι αθλήτριες με τον προπονητή Κώστα Τσιούπη να βγάζει αρκετά συμπεράσματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί βέβαια ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Λαμία με τον τοπικό ΑΟΛ ο οποίος βρίσκεται σταθερά στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος οι οποίες οδηγούν στα play-off ανόδου για την Α1 Εθνική.

Τα σετ: 0-3 (14-25, 15-25, 20-25)

ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΄80 (Κόρδος): Βομβύλα, Λογκιζίδου, Τζωρτζοπούλου, Παπανίκου, Σταμουλακάτου, Κιρκινέζου(λ), Μπέτσα-Βέτσα, Ασλανίδη, Δημητράντζου(λ), Σιακαβέλλη, Καλαμπαλίκη, Λαγοπάτη, Καραντάσιου.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ(Τσιούπης – Βίτσιος – Σταματελόπουλος): Παπάζογλου, Στεφάνου(λ), Μαγκλάρα Γ., Λάγκα, Κουκουτή Ολγ., Τζαλαλή Κ., Τζαλαλή Σοφ., Μαγκλάρα Χρ., Ασημακίδου, Βολυράκη, Μπιρλαντεάνου, Ντέρου, Κουκουτή Ιωαν.(λ), Στεφάνου Σωτ.


Σχετικά Άρθρα