Μετράει αντίστροφα το “AHEPA CUP 2017” στη Ναύπακτο

12/07/2017 16:28815Beach Volley
Vaat
Ετικέτες: “AHEPA CUP 2017”Ναύπακτος
be a maverick

Yπό την αιγίδα της ΓΓΑ διοργανώνεται το φετινό “AHEPA CUP 2017” Beach volleyball tournament , από 14-17 Ιουλίου στην πόλη της Ναυπάκτου η οποία πριν λίγες μέρες φιλοξένησε το  Antirrio Masters.

Το συγκεκριμένο τουρνουά αφορά μικτές ομάδες (αγόρι και κορίτσι) και αποτελεί μια πρωτοβουλία του τοπικού τμήματος AHEPA Ναυπάκτου.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Ναυπακτίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η AHEPA-Περιφέρεια Ελλάδος και ο αθλητικός σύλλογος “Ομόνοια Ναυπάκτου”. Αποτελεί την μοναδική αθλητική εκδήλωση για την AHEPA Ελλάδος. (http://ahepahellas.org/ahepa-cup-2017/)

Ήδη η επιτυχημένη περσινή εκδήλωση  έχει καταφέρει να αναδείξει τη Ναύπακτο ως τόπο συνάντησης για τους AHEPANS της Ελλάδας και του εξωτερικού και να προσθέσει αξία στην πόλη ως καλοκαιρινό αθλητικό προορισμό με το βασιλιά των θερινών σπορ, το beach volley.

Επιπλέον έχει πετύχει να διαφημίσει την πόλη αλλά και το τοπικό τμήμα AHEPA διεθνώς, αφού η διοργάνωση έτυχε προβολής μεταξύ άλλων σε μεγάλα ΜΜΕ της ομογένειας (Εθνικός Κήρυξ Νέας Υόρκης) αλλά και στο επίσημο περιοδικό της AHEPA με αναγνώστες παγκοσμίως (περιοδικό AHEPAN τεύχος Σεπτεμβρίου).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά στο http://ahepacup.blogspot.gr

Ο μεγάλος και μικρός τελικός ειναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 16 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις στο αλσύλλιο Γριμπόβου, με παρόντες εκπροσώπους της δημοτικής αρχής καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της AHEPA Ελλάδος και Ευρώπης.

Αν και το τουρνουά είναι ανοικτό σε οποιαδήποτε αθλητικό επίπεδο, οι ομάδες της τελικής οκτάδας είναι κατά παράδοση πολύ ισχυρές και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις τόσο στους θεατές όσο και στους διαγωνιζόμενους.

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα