back to top

Να στείλει τη σειρά με τον Ολυμπιακό σε 5ο παιχνίδι θέλει ο Μίλωνας

Διαβάστε Επίσης

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι φιναλίστ της ημιτελικής φάσης στη Volley League με τον Μίλωνα να υποδέχεται τον κυπελλούχο Ολυμπιακό στον τέταρτο ημιτελικό της σειράς (γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, 4ος Ημιτελικός πλέι οφ, 5/4/25, 20:30, Live Streaming ESAP TV You Tube Διαιτητές: Βουδούρη, Μουλά Λ.).

Για την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Μίλων παίζει το τελευταίο του χαρτί προκειμένου να μείνει μέσα σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό και από εκεί στην υπέρβαση της διεκδίκησης του τίτλου.

«Για μας είναι αγώνας τελικός μέχρι τον επόμενο. Στη δεύτερη αναμέτρηση της σειράς δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε και θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε. Ο Ολυμπιακός απέδειξε και στο κύπελλο πως είναι φορμαρισμένος και διαχειρίζεται σωστά τους αγώνες κλειδιά. Για να μπορέσουμε να σταθούμε και να κάνουμε το 2-2 χρειαζόμαστε διάρκεια, επιμονή στην τακτική μας και καλή ψυχολογία. Υπάρχουν όλα, στόχος είναι να παίξουμε ελεύθερα και να είναι μία ακόμα γιορτή για τον κόσμο μας. Μπορούμε να πάμε την πρόκριση σε πέμπτο αγώνα».

Ο Ολυμπιακός έχοντας την εμπειρία της ήττας στον δεύτερο ημιτελικό στη Νέα Σμύρνη δε θέλει να δώσει άλλη συνέχεια στη σειρά ώστε να μπει στους τελικούς απροβλημάτιστα με στόχο να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου έχει και την ψυχολογία με το μέρος του.

Ο Σλοβένος κεντρικός του Ολυμπιακού Αλεν Παγένκ είπε στο Olympiacossfp:

«Αύριο, είναι ο τέταρτος ημιτελικός μας κόντρα στον Μίλωνα, αυτή τη φορά στο γήπεδό τους. Πάντα τα ματς με τον Μίλωνα είναι σκληρά, το νιώσαμε και την τελευταία φορά εκεί, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πραγματικά υπομονετικοί, για να παίξουμε το βόλεϊ που ξέρουμε και να προσπαθήσουμε να κλείσουμε τη σειρά».

Σε 25 αγώνες ο Ολυμπιακός έχει 21 νίκες έναντι 4 του Μίλωνα.

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Το πλάνο του Ολυμπιακού και ο δρόμος προς την...

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει όλη τη χρονιά πώς ξέρουν να παίρνουν τα μεγάλα ματς. Αυτό θέλουν να...

Εκτοξεύει το μπάτζετ η Γαλατασαράι

Νέα εποχή με 600 εκατομμύρια λίρες μπάτζετ στα δύο τμήματα του βόλεϊ εν όψει της νέας σεζόν...

Ελβετία (Γ): Στην τρίτη θέση η Λουγκάνο του Οικονόμου

Με τη δεύτερη νίκη της στη σειρά του μικρού τελικού απέναντι στην Τσεσό, η Λουγκάνο του Απόστολου...
spot_img