Μπόσκαν: «Με ευχαρίστησε η επαγγελματικότητα των παικτών μου»

09/02/2017 20:08620Ολυμπιακός Κύπελλο Ελλάδας Κύπελο Ελλάδας Ανδρών
Vaat
Ετικέτες: ΟλυμπιακόςΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝΜπόσκαν
be a maverick

Στον επαγγελματισμό με τον οποία αντιμετώπισαν οι παίκτες του το παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με την Παναχαϊκή στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν: «Είμαι ευχαριστημένος από την επαγγελματική προσέγγιση των παικτών μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι η Παναχαϊκή είχε προβλήματα με την φυγή των ξένων, αλλά και τους τραυματισμούς του Ρουμελιώτη και του Ντονά. Ωστόσο κι έμεις έπρεπε να μπούμε στο παιχνίδι σοβαρά.

Είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή, αλλά ήξερα ότι θα βρούμε γρήγορα ρυθμό. Ήταν απόφαση μας να αγωνιστούμε με έξι αναπληρωματικούς και έμεινα πολύ ευχαριστημένος που συμπεριφέρθηκαν τόσο επαγγελματικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την απόδοση του Ζουπάνη, κυρίως στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η πρόοδος που έχει δείξει ο συγκεκριμένος παίκτης από την αρχή της χρονιάς με έχει ικανοποιήσει πάρα πολύ. Έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας, τον οποίο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Volleyleague, ο Σέρβος προπονητής σχολίασε: «Είναι θετικό που τον αντιμετωπίζουμε λίγες μέρες πριν από τον προημιτελικό του Κυπέλλου, όποτε θα ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στο νοκ άουτ παιχνίδι».

Για τους τραυματίες, τέλος, ανέφερε: «Ο Νταφ θα μπει από βδομάδα και ίσως είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Αγκάμεζ ήδη κάνει προπόνηση, αλλά δεν υπήρχε λόγος να παίξει σήμερα».

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα