Τουρνουά MOLTEN King & Queen of the beach στην Καλαμάτα

18/05/2017 17:52883Beach Volley
Ετικέτες: MOLTEN King & Queen of the beach 2017Καλαματα
be a maverick

 Το MOLTEN King & Queen of the beach 2017 είναι ένα ακόμα καινοτόμο τουρνουά που διοργανώνεται από τον αθλητικό φορέα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ beach volley.

Η συμμετοχή κάθε αθλητή/τριας είναι ΑΤΟΜΙΚΗ.

Τα τουρνουά MOLTEN King & Queen of the beach 2017 αποτελούν μία ιδανική αγωνιστική προπόνηση για τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν και θα γίνει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η αρχή θα γίνει  το Σάββατο 20 Μαϊου στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Kalamata beach volley http://kbv.gr/ που ανήκουν στους πρωταθλητές Ελλάδας Μάνο Ξενάκη και Γιώργο Κουλιέρη και θα αναδείξει τον MOLTEN King of the beach 2017 και την MOLTEN Queen of the beach 2017 της Καλαμάτας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Η συμμετοχή κάθε αθλητή/τριας είναι ΑΤΟΜΙΚΗ. Θα γίνει με το σύστημα Running a Bjerring με ομίλους των 4, 5, 8 ή 10 ατόμων (ανάλογα με τη συμμετοχή) κάθε αγώνας θα έχει διάρκεια 10 λεπτά με 3 λεπτά ρεπό και κάθε αθλητής και αθλήτρια μαζεύει ατομικά τους πόντους του.

Στους ομίλους συμμετέχουν και άνδρες και γυναίκες. Στην τελική φάση οι τέσσερεις πρώτες γυναίκες συνεχίζουν αγωνιζόμενες όλες με όλους και η νικήτρια αναδεικνύεται Queen of the Beach και αντίστοιχα οι τέσσερεις πρώτοι άνδρες συνεχίζουν  αγωνιζόμενοι όλοι με όλους και ο νικητής αναδεικνύεται ο King of the Beach

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (γκρουπ των 5 ατόμων)

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/2-uncategorised/332-beach-summer-cup-king-queen-of-the-beach

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΙΟΥ

Τεχνική σύσκεψη 16.45 μμ

 

 ΕΠΑΘΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι νικητές/τριες του MOLTEN King & Queen of the beach 2017 θα κερδίσουν:

Μπάλλα MOLTEN 5000

Δίπλωμα MOLTEN King & Queen of the beach 2017

Μετάλλιο MOLTEN King & Queen of the beach 2017

Αγωνιστικό Tshirt


Σχετικά Άρθρα