Μπιτς βόλεϊ: Επιστολή ΕΟΠΕ στο δήμο Φαιστού

16/05/2017 01:34897Beach Volley
Ετικέτες: ΕΟΠΕΜπιτς βόλεϊΔημος Φαιστού
be a maverick

Επίσημη απάντηση στο δήμο Φαιστού για το BEACH VOLLEY που δεν μπόρεσε τελικά να γίνει έστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Βόλεϊ (ΕΟΠΕ) βάζοντας εν μέρει τα πράγματα στη θέση τους ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για του χρόνου.

 Η Ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για τη ματαίωση του τουρνουά λόγω της αντιπαράθεσης τοπικών φορέων όπως αναφέρει , ενώ δηλώνει ότι αποδέχεται τον πρωτεύοντα ρόλο του Δήμου σε τέτοιες διοργανώσεις.

. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«ΘΕΜΑ: Διοργάνωση Πανελληνίου Πρωταθλήματα Beach Volley 2017

Αξιότιμοι κύριοι, Καταρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαιστού, για την προσπάθεια σας για την πραγματοποίηση ενός τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2017, σε συνέχεια της παράδοσης που δημιούργησαν τα Μάταλα τα προηγούμενα χρόνια.

Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι το τουρνουά αποτέλεσε φέτος σημείο αντιπαράθεσης μεταξύ τοπικών φορέων που είχαν την ευθύνη διεξαγωγής του τα προηγούμενα χρόνια, και σε κάθε περίπτωση η Ομοσπονδία μας αποδέχεται τον πρωτεύοντα ρόλο του Δήμου σας στην λήψη των σχετικών πρωτοβουλιών.

 Αξιολογώντας όμως τα χρονικά περιθώρια, και με δεδομένη την καθυστέρηση που υπήρξε για τον συντονισμό των οργανωτικών συνθηκών, η Ομοσπονδία μας εκτιμά ότι για την φετινή περίοδο δεν μπορεί να εντάξει την διοργάνωση μέσα στο πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, η ΕΟΠΕ εκτιμά την διαχρονική συμβολή του Δήμου και της πανέμορφης περιοχής σας στην ανάπτυξη του αθλήματος, και μόνον θετικές εντυπώσεις υπάρχουν για την μέχρι τώρα πορεία του θεσμού. Ευελπιστούμε λοιπόν, ότι μετά από ένα μικρό διάλειμμα, το τουρνουά θα επιστρέψει την επόμενη χρονιά στο επίσημο καλεντάρι, λαμπρότερο από κάθε άλλη φορά, για να το απολαύσουν αθλητές, κοινό και χορηγοί.

Μεταφέρετε παρακαλούμε τις ευχαριστίες και στους συμβούλους του Δήμου αλλά και στους φορείς και τους παράγοντες που συνέβαλαν στην επιτυχία του τουρνουά όλα αυτά τα χρόνια. Με εκτίμηση η ΕΟΠΕ Ελλάδας.»

Πηγή: Apopsilive.gr

 


Σχετικά Άρθρα