Μπάχαλο τα έχει κάνει ο Καραμπέτσος! Ξανά ξεκινάει η Α1 για να διακοπεί! Νέα ενημέρωση

20/03/2021 22:551169Απόψεις
Vaat
Ετικέτες: Γιώργος ΚαραμπέτσοςΛευτέρης Αυγενάκης
be a maverick

Τρομακτικές είναι οι εξελίξεις στην Α1 γυναικών αφού σήμερα ειδοποιήθηκαν οι ομάδες ότι αύριο (Κυριακή 21/3) στις 18.00 καλούνται σε νέα τηλεδιάσκεψη για να συνεχίσει το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών!
Η παρωδία δεν έχει τέλος και ξεκινάει από την αδυναμία του Καραμπέτσου να επιβάλει το φυσιολογικό! 

Με έναν πρόεδρο στην ΕΟΠΕ κουρασμένο και έτοιμο να δεχτεί κάθε παραξενιά του Λευτέρη Αυγενάκη συμβαίνουν πράγματα που μόνο περήφανοι δεν μπορούμε να είμαστε! 

Η γελοιότητα της όλης κατάστασης δεν έχει τέλος και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να καταστρέφουν το πρωτάθλημα! 

Μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιο διοικητικό συμβούλιο θα πάρει την απόφαση για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αφού αυτή την στιγμή βρίσκονται σε κατάσταση εν όψει των εκλογών! 
Δεν υπάρχει προηγούμενο και η κατάσταση είναι ακραία! Πολλά τα ερωτηματικά που θέτονται πλέον! Ο Καραμπέτσος μπορεί να διοικήσει ή πρέπει να αποσυρθεί το συντομότερο αφού λειτουργεί ως υπάλληλος του υπουργού και ρίχνει στα τάρταρα το κύρος της καρέκλας που κάθεται? 

Το μήνυμα που έφτασε στις ομάδες από την ΕΟΠΕ:
''Σας καλούμε σε Τηλεδιάσκεψη με θέμα το Πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών 2020-2021, αύριο Κυριακή 21/3/2021 και ώρα 18:00.''

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ που κατέβηκε μετά από λίγο και στην συνέχεια ξανά ανέβηκε... για γέλια μόνο:

''Μετά τις ανακοινώσεις της Ελληνική Κυβέρνησης για επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού λόγω της πανδημίας του covid-19, η Ε.Ο.ΠΕ. ενημερώνει, πως, την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη των σωματείων της Volley League γυναικών με θέμα την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με ημερομηνία λήξης την 17η Απριλίου 2021 όπως προβλέπεται από την ισχύουσα προκήρυξη.''

Η αστειότητα είναι ότι θα ζητήσει ο Άβουλος Καραμπέτσος για μια ακόμα φορά την θέση των σωματείων… Το μόνο που μένει είναι να δημοσιοποιήσουν τα σωματεία τις αποφάσεις αλλά και τις ψηφοφορίες που έχουν γίνει και έχουν βιντεοσκοπηθεί από προηγούμενες συσκέψεις ! 

Σε περίπτωση που τα σωματεία προτείνουν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα ακολουθήσει στις 21:00 (21/3) διαδικτυακό έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ..

 

Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του Στέφανου Λεμονίδη 

 

 

 

 

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα