Μουστακίδης: «Την άλλη εβδομάδα αρχίζει ο πόλεμος»

22/10/2017 01:50460Λιγκ Καπ Ανδρών Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Ετικέτες: Εθνικός ΑλεξανδρούποληςΜουστακίδηςΠΑΟΚλιγκ καπ
be a maverick

Ο Σάκης Μουστακίδης μετά από μία δύσκολη εβδομάδα λόγω και της αποχώρησης του Νίκου Παλέντζα αναφέρθηκε στη δύναμη και στις ικανότητες που έχει η ομάδα του και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον αποκλεισμό με 3-2 του ΠΑΟΚ.

Επίσης υποστήριξε πως αυτή η νίκη θα δώσει χρώμα και στο πρωτάθλημα και ζήτησε συγγνώμη εάν οι παίκτες του πανηγύρισαν έξαλλα:

«Μας βγήκε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σε ένα ματς που ήταν διαφήμιση για το βόλεϊ παρότι ακόμα είμαστε στην αρχή της σεζόν. Βγάλαμε πάθος στο γήπεδο και παράλληλα δεν κάναμε λάθη στα κρίσιμα σημεία. Η νίκη αυτή είναι για την ομάδα και για τους παίκτες.

Αυτοί πρέπει να καταλάβουν πως δεν επιλέχθηκαν τυχαία για να στελεχώσουν την ομάδα. Είδαν τι μπορούν να κάνουν και θα τους πιέσω να κάνουν ακόμα περισσότερα γιατί μπορούν». 

Για τη συνέχεια ο Μουστακίδης είπε: «Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Ο κανονικός πόλεμος αρχίζει την άλλη εβδομάδα. Πρέπει πάντα να βγάζει η ομάδα αυτό το πρόσωπο. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια αλλά θα δώσει και χρώμα σε όλο το πρωτάθλημα καθώς αποδεικνύει πως ακόμα και τα φαβορί σε μία κακή μέρα μπορεί να χάσουν». 

Για τους πανηγυρισμούς των παικτών του: «Συγγνώμη εάν έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού λόγω των πανηγυρισμών.

Δεν έγινε από έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο αλλά από τον ενθουσιασμό που παίζαμε με τον πρωταθλητή και απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Έχουμε νέους παίκτες και αυτό μας δίνει δικαιολογία».

 

 


Σχετικά Άρθρα