Μολδοβανίδη-Ματιάδη: «Ευχαριστημένες από την πορεία μας»

29/07/2017 23:06249Beach Volley
Ετικέτες: Μολδοβανίδη-ΜατιάδηAgios Nikolaos Finals
tatoo

Με το χαμόγελο στα... χείλη,  Μολδοβανίδη-Ματιάδη δήλωσαν για την πρόκριση τους στον αυριανό ημιτελικό Μaster του Αγ. Νικολάου, πως οι μήνες προπόνησης με τον Φερνάντο Μπιλλήρη απέδωσαν καρπούς, ενώ δεν θέλησαν να πουν μεγάλα λόγια για τα αυριανά ματς και την ευκαιρία να βρεθούν στο βάθρο.

«Πάντα είναι δύσκολο, απλά προσπαθήσαμε σε αυτό το τουρνουά να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά χωρίς να επηρεαζόμαστε. Θέλουμε να το διασκεδάζουμε, με χαμόγελο να ευχαριστηθούμε το beach volley.

Μέχρι στιγμής μας έχει βγει. Έχουμε κάνει πολύ προπόνηση με τον Φερνάντο Μπιλλήρη και περιμέναμε αυτό να βγει. Κυριάρχησε η ενέργεια και μας βγήκε στο αποτέλεσμα» είπε η Βάσω Ματιάδη με την Τατιάνα Μολδοβανίδη στις δηλώσεις της να μην μπορεί να κρύψει την χαρά της αλλά ταυτόχρονα να κρατάει χαμηλά το κεφάλι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Ας κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι, βλέπουμε πως θα πάνε τα πράγματα αύριο και θα πανηγυρίσουμε τότε. Είμαστε ήδη ευχαριστημένες με την πορεία μας, υψηλότερη θέση που κάναμε ήταν πάλι σε ημιτελικό. Τις ομάδες που νικήσαμε σήμερα, δεν τις έχουμε νικήσει ξανά. Ήρθαμε στα τελικά με το τσαγανό και τον τσαμπουκά μας και προχωράμε».


Σχετικά Άρθρα