Μια συνάντηση με πολλά δώρα στην ΕΟΠΕ

07/09/2019 03:56717Απόψεις Ολυμπιακός Α.Ο. Θήρας
Ετικέτες: Α.Ο. ΘΗΡΑΣΝεκτάριος ΧαλβατζήςΟλυμπιακόςΕΟΠΕΜανόλης Ορφανός
be a maverick

Πριν περάσουν δύο ημέρες από το περιβόητο συμβούλιο της επιτροπής μεταγραφών και την ''άτοπη'' απόφαση για την νεαρή αθλήτρια Παναγιώτα Ξανθοπούλου να μην γίνει δεκτή η μεταγραφή της από την ομάδα του Α.Ο. Θήρας στον Ολυμπιακό, δικαιώνοντας τις θέσεις της ομάδας των κυκλάδων,  παρά τα στοιχεία που προσκόμισε για την έναρξη των σπουδών της και της εργασίας της στην πρωτεύουσα βρίσκουμε ενδιαφέρουσα την Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, μεταξύ του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΠΕ κου Νεκτάριου Χαλβατζή και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘’ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά’’ Μανώλη Ορφανού  που ήρθε με δώρα στην ΕΟΠΕ.

Η παράταξη του Μανώλη Ορφανού ήταν μία από τις τρεις παρατάξεις που συνεργάστηκαν και κέρδισαν τις εκλογές στον δεύτερο γύρω.

Περιμέναμε μέχρι αργά το βράδυ το δελτίο τύπου της συνάντησης από την ΕΟΠΕ αλλά για έναν παράξενο λόγο δεν υπήρξε τίποτα σε αντίθεση ο Μανώλης Ορφανός ανέβασε στο facebook το παρακάτω κείμενο:

''Με τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) κο Νικήτα Χαλβατζή συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης
«ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά » Μανόλης Ορφανός.
Στόχος της συνάντησης ήταν να δημιουργηθεί μια βάση στενής συνεργασίας και αμοιβαίας στήριξης.
Οι δυο συνομιλητές συμφώνησαν να συνεργαστούν ώστε να φιλοξενηθούν στη Σαντορίνη μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και εθνικές αντιπροσωπείες.
Ο κος Ορφανός διαβεβαίωσε τον κ.Χαλβατζή ότι υπάρχει και η γνώση και η εμπειρία προς αυτή την κατεύθυνση και ο Γενικός Γραμματέας εκδήλωσε την πρόθεση του να στηρίξει αυτές τις προσπάθειες.

Από το βιογραφικό του κου Ορφανού είδαμε ότι δεν κρύβει την σχέση του με τον Α.Ο. Θήρας.
‘’Υπήρξε πρωτεργάτης και Ιδρυτικό μέλος του Αθλητικού Ομίλου Θηρας(Α.Ο.Θ) και Γενικός Γραμματέας του Α.Ο.Θ την περίοδο 2012-2013 και Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου την περίοδο 2014-2018’’''


Απορίας άξιο που μια τόση επιτυχημένη συνάντηση όπως την περιγράφει ο κος Μανόλης Ορφανός, δεν είχε χρόνο κανείς εκ των τριών δημοσιογράφων του Γραφείου Τύπου να εκδώσει ένα απλό δελτίο τύπου! 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα