Μια φορά και ένα καιρό…!

30/05/2018 14:221741Απόψεις
Vaat
Ετικέτες: Διάφορα
be a maverick

Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλος λόγος για ομάδα της Θεσσαλονίκης που ο πρόεδρος της θέλει να την ανεβάσει στην Α1.
Η αλήθεια είναι ότι θέλει αλλά το ερώτημα είναι αν μπορεί; Αν μπορεί να ανέβει η ομάδα αγωνιστικά ή με άλλο τρόπο.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!
Η Μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης  πλησίασε ομάδα που βρίσκεται σε μικρή κωμόπολη κοντά στην Θεσσαλονίκη και ζήτησε να την εξαγοράσει αλλά ο πρόεδρος  της μικρής επαρχιακής ομάδας ζήτησε 300.000 χιλιάδες ευρώ! Ναι τόσα του ζήτησε και μάλιστα το δικαιολόγησε ότι για να ανέβει αγωνιστικά θα χαλάσει 150.000 και δεν είναι σίγουρη η άνοδος με Παναθηναϊκό  και ΑΕΚ  και θα χρειαστεί να χαλάσεις άλλα 150 την επόμενη χρονιά   για να ανέβει.
Με τα πολλά παζάρια η τιμή κατέβηκε στα 150.000 ευρώ αλλά και πάλι ο ο πρόεδρος της Μεγάλης ομάδας θεώρησε ότι ήταν υπερβολικά και κοίταξε να δει τι μπορεί να κάνει.
Έβαλε λοιπόν δυο τρεις συγχωριανούς του προέδρου της επαρχιακής ομάδας να αγοράσουν την ομάδα για 30-40.000 ευρώ. Αλλά ''γάτα'' ο πρόεδρος κατάλαβε το τρικ και ο μεγαλοπαράγοντας έμεινε με το χέρι στην τσέπη.
Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα μπορέσει να ανέβει η ομάδα της Θεσσαλονίκης γιατί για να συμβεί αυτό πρέπει να βγάλει το χέρι από την τσέπη και να μην κρατάει τσίχλες γιατί αλλιώς αθλήτριες δεν θα πλησιάσουν. Είναι γνωστή και η φήμη του για τον ''Ευέξαπτο'' χαρακτήρα του και τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. 
Με λίγα λόγια αν θέλει λίγη από την δόξα του προέδρου της ΠΑΕ πρέπει να είναι αποφασισμένος να χαλάσει ευρώ, όπως έκανε και ο ποδοσφαιρικός μεγαλοπαράγοντας , σε μια δύσκολη για όλο τον κόσμο οικονομική εποχή. 
Περιμένουμε να δούμε αν ο Πρίγκιπας παντρευτεί την χιονάτη και ζήσουν όλοι μια χαρά!

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα