Μετατρέπουν σε ''καφενείο'' τώρα και το κύπελλο!

23/01/2018 03:321314Απόψεις Μακεδόνες Αξιού Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ
Ετικέτες: ΠορφύραςΜακεδόνες ΑξιούΚύπελλο Ελλάδας ΓυναικώνΧρήστος Σύλλας
be a maverick

Το ότι δεν υπάρχουν κανόνες που να τηρούνται στην ΕΟΠΕ είναι γνωστό, ύστερα από την φαρσοκωμωδία της διπλής κλήρωσης μεταξύ συγγενών και φίλων υπό τον τεράστιο παράγοντα κο. ΣΥΛΛΑ και ενώ οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι στην εγκύκλιο του κυπέλλου κάποιοι τους βολεύει να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής και η ΕΟΠΕ το αποδέχεται.

Σε όλα όμως υπάρχουν όρια, από την στιγμή που αλλάζει η εγκύκλιος να θυμηθούν ότι όλα είναι στον αέρα. Και μην φανεί σε κάποιους περίεργο αν επαναληφθούν φαινόμενα fianl4 λιγκ καπ αντρών.

Οι δύο ομάδες και συγκεκριμένα ο Πορφύρας και οι Μακεδόνες θα αγωνιστούν Πέμπτη (25/1) για το κύπελλο και Σάββατο (27/1) για το πρωτάθλημα. Θα πραγματοποιήσουν τις δύο αναμετρήσεις με ίσους όρους σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος που θα έχουν αγωνιστεί μεσοβδόμαδα για το κύπελλο.
Αυτά βέβαια είναι αδιάφορο για τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων κο Σύλλα που αφού διέλυσε το ιστορικό σωματείο του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας κάνει τα πάντα να διαλύσει κύπελλο και πρωτάθλημα! 
Η διοίκηση του Πορφύρα μάλιστα βιάστηκε να βγάλει και ανακοίνωση για να περιγράψει τον ''αγώνα'' που έκανε για να εξασφαλίσει γήπεδο!   
Οι προκηρύξεις υπάρχουν για να τηρούνται και όχι να καταστρατηγούνται Κύριοι!  

Η ανακοίνωση του Πορφύρα:

«Ο ΑΟΦ Πορφύρας έκανε δεκτό το αίτημα των Μακεδόνων Αξιού, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και με την συνεργασία της ΕΟΠΕ, του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Πειραιά, της ΕΣΠΕΔΑ, της ΕΣΚΑΝΑ και του βόλεϊ του Πειραϊκού Συνδέσμου ( Λιναράκη-Φρατζέσκος ),έγινε εφικτό να αλλάξει η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος, Πορφύρας-Μακεδόνες, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 9.45 μ.μ. στο Σαλπέας, ώστε να διευκολυνθεί το φίλο σωματείο από την Θεσσαλονίκη και να μην χρειασθεί να κάνει 2 φορές το ταξίδι από την όμορφη πόλη του και διπλά έξοδα ( θυμίζουμε ότι το Σάββατο παίζουμε πάλι Πορφύρας-Μακεδόνες για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής ).
Το εγχείρημα ήταν δύσκολο και σύνθετο, καθώς, αλλάξαμε μία σειρά από προγράμματα αγώνων και προπονήσεων, σε ένα γήπεδο όπου αγωνίζονται ως γηπεδούχες, συνολικά, 15 ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ.
Αλλά, όταν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται.
Ευχαριστούμε όσους διευκόλυναν.
Σε αυτούς τους καιρούς, ΟΛΟΙ πρέπει να προστατεύουμε τα σωματεία από, επιπλέον, έξοδα.
Με το καλό να έλθουν οι Μακεδόνες, καλό παιχνίδι και ΥΓΕΙΑ.»


Σχετικά Άρθρα