Το ευχαριστώ του Μεσσηνιακού στη Μεσσαρά

04/04/2017 01:055722016/2017 Α’ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: ΜεσσηνιακόςΜεσσαράς
be a maverick

Ευχαριστήρια δήλωση, έκανε ο έφορος του Μεσσηνιακού, Χρ. Ζερίτης, με αφορμή την κοινή φωτογράφιση των αθλητριών της Καλαματιανής ομάδας και της ομάδας του Μεσσαρά, αμέσως μετά τη λήξη του μεταξύ τους αγώνα στην Α2,για την υιοθέτηση έξι μικρών αθώων κουταβιών (φωτό).

Θέμα που είχε αναδείξει και επισημάνει ο Volleyland.gr, μολις οι παικτριες των δύο ομάδων, το είχαν γνωστοποιήσει. Χαρακτηριιστικά ο κ. Ζερίτης υποστήριξε για την συγκεκριμένη κίνηση:

«Εάν ο υγιής αθλητισμός είναι το επιδιωκόμενο τότε μόνο αυτές οι φωτογραφίες μπορούν να επιλεγούν και να δημοσιοποιηθούν. Οι αθλήτριες και ο προπονητής του Γ.Α.Σ. Μεσαράς παρ΄όλη την πικρία τους για το ατυχές αποτέλεσμα, είχαν την ψυχική γενναιότητα να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των αθλητριών του Μεσσηνιακού και να φωτογραφηθούν με τα νεογέννητα σκυλάκια που έχουν υιοθετηθεί από την Ομάδα μας.

Η Νατάσσα Ραμούνδου και η Αθηνά Ζερίτη έχουν βρει πεταμένα σε διαφορετικά σημεία της Καλαμάτας 6-7 πλασματάκια.

Τα πήραν και έγιναν μάνες θυσιάζοντας την ξεκούραση και την ξενοιασιά στο βωμό του χρέους. Από τα 13 κουτάβια έχουν δοθεί προς υιοθεσία τα 7. Μένουν ακόμα 6 που αναζητούν το παντοτινό σπιτάκι τους. Υπάρχουν ακόμα ευαίσθητες και υπεύθυνες ψυχές να τους χαρίσουν την αγάπη που στερήθηκαν αμέσως μετά την γέννησή τους;

Σας ευχαριστούμε κορίτσια από την Κρήτη Κατερίνα Ποδαρά, Σοφία Καψαμπέλη, Κωνσταντίνα Τσοπούλου, Κατερίνα Αλεξάκη, Νικολέτα Μανωλάκη, Χριστίνα Μαυρέα, Παναγιώτα Γεωργιλά, Κατερίνα Κουτσάκη, και Στυλιανή Μπριλάκη».


Σχετικά Άρθρα