Μενδρινός: «Συνεχίζουμε να ελπίζουμε στον ΟΠΕΡ»

22/03/2017 14:095922016/2017 Α2 Γυναικών Α’ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: ΟΠΕΡΕΑΠ
tatoo

Άλμα παραμονής έκανε ο ΟΠΕΡ, ο οποίος για την 16η αγωνιστική του Α2 υποομίλου της  Α2 γυναικών, νίκησε την ΕΑΠ με 3-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο αρχιτέκτονας της σπουδαίας νίκης, Γιώργος Μενδρινός, σχολίασε στο Volleyland.gr για το συγκεκριμένο παιχνίδι:

« Στον πιο καθοριστικό έως σήμερα από βαθμολογικής απόψης αγώνα, η ομάδα μας μπόρεσε και νίκησε πρωτίστως τον πιο δύσκολο αντίπαλο της. Το άγχος . Σ' έναν αγώνα δίχως αύριο οι αθλήτριες μας κατόρθωσαν να ανταπεξέλθουν , να ξεπεράσουν φόβους ανασφάλειες και ιδιαιτερότητες του αγώνα και να κερδίσουν την ΕΑΠατρών με σκορ 3-1.

Όλη την εβδομάδα πριν από τον αγώνα δούλεψαν με επιμονή και υπομονή σε θέματα τακτικής , τα οποία τελικά τις βοήθησαν ουσιαστικά στον τρόπο που διαχειρίστηκαν τον αγώνα.

Το θετικότερο στοιχείο το οποίο θα ήθελα να επισημάνω και να κρατήσουμε από αυτό τον αγώνα είναι, την ψυχική δύναμη που έβγαλαν τα κορίτσια μας στο τέλος του πρώτου σετ, και μπόρεσαν και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και ενώ το σκορ ήταν 22-24, τελικά υπερέβαλαν εαυτό και ανέτρεψαν το σετ κερδίζοντάς το 26-24.

Για την συνέχεια, από την μεριά μας, θα προσπαθήσουμε έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με δουλειά και συγκέντρωση να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορεί να γίνει, προκειμένου να παραμείνουμε εκεί που ανήκουμε.»

 


Σχετικά Άρθρα