Μεγάλος Χορηγός του Ποσειδώνα Λουτρακίου η SPORTCAMP A.E. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

04/12/2017 21:061350Α2 Γυναικών 2017/2018
Vaat
Ετικέτες: Ποσειδώνας Λουτρακιου.Sportcamp
be a maverick

 Την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο "Γαλανόπουλος", λίγο πριν τον αγώνα της Α2 κατηγορίας της ομάδας Βόλλεϋ Γυναικών του Ποσειδώνα ενάντια στην Ηλιούπολη, έγινε η επίσημη παρουσίαση του μεγάλου χορηγού του Αθλητικού Ομίλου..


Μεγάλος χορηγός είναι η εταιρεία Sportcamp AE

O Πρόεδρος του ΑΟ Ποσειδώνα κ. Χαράλαμπος Γεωργίου ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη και Πρόεδρο της εταιρείας κ. Σπύρο Καραβούλη, τόνισε πως η συνεισφορά του είναι και ηθική και υλική επί σειρά ετών. Ο κ. Καραβούλης, είπε, ήταν αθλητής και σήμερα μέλος του Συλλόγου.
Για να ανταποδώσει του χάρισε σε κάδρο τη φανέλα του Ποσειδώνα με χορηγό την εταιρεία του.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της Sportcamp κ. Καραβούλης τόνισε πως η εταιρεία του στέκεται πάντα στο πλευρό όλων των συλλόγων της περιοχής και είναι χαρά και τιμή για κείνον να στηρίζει τον Ποσειδώνα που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία μας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προφίλ της εταιρείας του

H Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Sportcamp κ. Μαριάννα Νάνου τόνισε την αξία του θεσμού της χορηγίας και της εταιρικής κοινοτικής ευθύνης μεγάλων εταιρειών στην περιοχή  και ευχαρίστησε τον κ. Γεωργίου για τη συνεργασία και την αναγνώριση της προσφοράς τους.
"Οποιοι και είναι οι στόχοι της εταιρείας μας, το βλέμμα μας είναι πάντα στραμμένο στο Λουτράκι.
Χαιρόμαστε να στηρίζουμε τη νεολαία που αθλείται. Πρόσφατα η ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) αναγνώρισε τις εγκαταστάσεις μας ώς επίσημο προπονητικό της κέντρο, οπότε ευελπιστούμε αυτή η συνεργασία να σας βοηθήσει στις επιδόσεις σας"


VaatSquare

Σχετικά Άρθρα