Μεγάλη Νίκη του Αστέρα Νίκαιας με 3-2 απέναντι στο Αιγάλεω

23/10/2018 17:152526Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: Αστερας ΝίκαιαςΑΟ Αιγάλεω
be a maverick

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας Νεανίδων του Αστέρα Νίκαιας (3-2 σετ) επι της ομάδας του Αιγάλεω, μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι σε ένα κατάμεστο γήπεδο από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας των Νεανίδων με 3-0 επι της ομάδας της Αργυρούπολης και του Κρόνου Αγ. Αναργύρων αντίστοιχα, η εκτός έδρας νίκη επι του εξαιρετικού Αιγάλεω με 3-2, έδειξε πως η ομάδα Νεανίδων του Αστέρα Νίκαιας αυτή τη χρονιά θα διεκδικήσει υψηλότερους στόχους 

Στο πρώτο σετ η ομάδα μπήκε φανερά επηρεασμένοι από την έδρα και το όνομα του αντιπάλου. Στο 1-1 έφτασε άνετη επικράτηση διατηρώντας το προβάδισμα με διάφορα 7-8 πόντων σε όλη την διάρκεια του σετ. Στο τρίτο σετ o Αστέρας Νίκαιας συνεχίζοντας να παίζει συγκεντρωμένα και σύμφωνα με το πλάνο των προπονητών του, έφτασε στο 1-2.. Στο τέταρτο σετ η ομάδα του Αιγάλεω, κάνοντας την διαφορά στο 18-17 με το σέρβις κατέκτησε το σετ οδηγώντας το στο ται μπρεικ στο οποίο ο Αστέρας έχοντας από την αρχή του σετ το προβάδισμα, έφτασε στην κατάκτηση του με 15-11 και εξαργύρωσε την πολύ καλή του εμφάνιση απέναντι σε ένα πολύ δυνατό Αιγάλεω που φέτος ενισχύθηκε με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή της ΕΣΠΕΔΑ.


Σχετικά Άρθρα