Μεγάλη εμφάνιση μέσα στην Κρήτη και μεγάλη Νίκη για το Αιγάλεω! (δηλώσεις)

24/02/2018 21:30830Α.Ο. Αιγάλεω ΓΑΣ Μεσσαράς
Ετικέτες: ΓΑΣ Μεσαρά ZARO’SΑ.Ο. Αιγάλεω
be a maverick

Τη δεύτερη ήττα στην έδρα της γνώρισε η ομάδα του ΓΑΣ Μεσαράς ZARO’S σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών από το Αιγάλεω με 2-3, χάνοντας ουσιαστικά από τα λάθη του.
Μια ήττα προβληματισμού και ανασυγκρότησης, καθώς στους τελευταίους αγώνες φαίνεται να βγαίνει η κούραση και η ένταση του πρωταθλήματος και βέβαια τα λάθη που γίνονται στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.
Οι αθλήτριες της Μεσαράς, προσπάθησαν, δεν χαρίστηκαν σε κανένα πόντο, ήθελαν τη νίκη, αλλά σήμερα δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους.
Ίδρωσαν στο ματς και στο τέλος η ένταση τους βγήκε σε δάκρυα.
Ο κόσμος ήταν δίπλα τους και θα συνεχίσει να είναι, καθώς πιστεύει στην αξία τους, στην αξία του προπονητή τους, του Παναγιώτη Ιωάννα και βέβαια η αγάπη προς την ομάδα στα δύσκολα φαίνεται…
Το Αιγάλεω είχε σήμερα το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» στα κρίσιμα σημεία του ματς, αφού τις βγήκαν οι φάσεις! Πέραν τούτου φάνηκε πολύ δυνατή και δεμένη ομάδα με δυνατότητα αλλαγών, κάτι που δεν συμβαίνει στη Μεσαρίτικη ομάδα.
Το πρώτο σετ ήταν για γερά νεύρα.
Ο ΓΑΣ Μεσαράς ZARO’S αν και ήταν μπροστά με 24-23, τελικά έχασε με 27-29.
Το δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι έπαιξαν σαφώς καλύτερα από τους αντιπάλους τους και πήραν καθαρά το σετ με 25-17.
Και το τρίτο σετ ήταν για τις Αμαζόνες του Παναγιώτη Ιωάννου με 26-24.
Στο τέταρτο και κρισιμότερο σετ ο ΓΑΣ Μεσαράς ZARO’S έκανε τη μεγάλη ανατροπή και ενώ έχανε με 9-18. κατάφερε να ισοφαρίσει 24-24, αλλά τελικά έχασε το σετ με 25-27.
Στο τάι μπρέικ οι γηπεδούχοι φάνηκαν να μην έχουν δυνάμεις και έχασαν με 9-15.
Οι συνθέσεις:
ΓΑΣ Μεσαρά ZARO’S (Ιωάννου): Ξαγοραράκη Β., Τσοπούλου, Ξαγοραράκη Γ., Ποδαρά, Αποστολάκη, Μαυρέα /  Σαμπάτη (λ), Γεωργιλά, Παπαδάκη, Ζωγραφάκη.
Α.Ο. Αιγάλεω (Αναστασιάδη): Βλάχου, Καστάνου, Αναστασιάδη/ Γάκη (λ), Σολωμού, Κουλουπουλου, Μανωλίκα, Χαριτωνίδη, Καβαδία, Κράνη, Καραμούντζου, Αρβανιτοπούλου, Κικιρίκου

πηγή:e-mesara.gr Σχετικά Άρθρα