Με τον Σταϊκούρα κεντρικό?

29/12/2020 21:42747Απόψεις
Ετικέτες: Γιώργου ΚαραμπέτσουΛευτέρη ΑυγενάκηΤάκη Μαλακατε
be a maverick

Ύστερα από 9 ώρες συζήτηση και φυσικά με διάλλειμα στα μισά, ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη παρωδία, της Α1 γυναικών! 
Με την ''καταλάθος'' εμφάνιση του Γιώργου Καραμπέτσου που έγνεψε καταφατικά στις απειλές του Τάκη Μαλακατε - έχει ζαλιστεί από την εξουσία-  που (από μεταφορέας νερών και παντός είδους υλικών πριν μερικούς μήνες μεταμορφώθηκε σε πρόεδρο του Παναθηναϊκού έλλειψη άλλου) ζήτησε να συνεχιστεί με 3-4 ομάδες το πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες να υποβιβαστούν και να πληρώσουν μάλιστα πρόστιμο!

Βλέπετε η απειλή του Ευαγγελίου για οικονομική αποζημίωση έπεσε στο κενό και οι τρεις Σωματοφύλακες του Λευτέρη  Αυγενάκη με παρόντα τον Λοχαγό Καραμπέτσο που μοίραζε ''απλόχερα δώρα'' όπως το να μην πέφτει κανένας εξάντλησαν τους υπόλοιπους ώστε να αλλάξουν άποψη και από 11-3 υπέρ της διακοπής να φτάνουμε σε 8-6 υπέρ της συνέχισης.

Το εξοργιστικό είναι ότι από τις 8 ομάδες που θέλησαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα οι τρείς ψάχνουν την πόρτα εξόδου ή έστω περιμένουν το θαύμα στο να μην γίνει το πρωτάθλημα! 
Περιμένουν την νέα προκήρυξη για να επισημοποιήσουν την μη πτώση και τότε θα σερβίρουν τα μεγάλα δώρα στον Καραμπέτσο, τον διασυρμό του καλύτερου πρωταθλήματος και τον εξευτελισμό του αθλήματος! 
Βλέπετε η Λαμία αγαπημένη του υπουργού οικονομικών κου Σταικούρα  που ψήφισε την συνέχιση του πρωταθλήματος έχει διώξει τις ξένες αθλήτριες, έφυγε η Καλανταρίδου για την Φιλανδία ενώ διαπραγματεύεται και την Τσομπανίδου στην Σαντορίνη! Εύλογο το ερώτημα θα παίξει με κεντρικό  τον Σταικούρα? 
Όσο για τις ομάδες που όχι μόνο κρατούν τις αθλήτριες και δεν τις αφήνουν να πάνε στο εξωτερικό αλλά κάνουν και μεταγραφές να ξέρουν ότι στο τέλος θα πληρώσουν όλο το συμβόλαιο αφού θα πιάσει δουλειά η επιθεώρηση εργασίας στον πρώτο αγώνα όπου και όταν διεξαχθεί! 

Συνεχίζεται ….  Πας στοίχημα? 

 

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα