ΕΟΣ: Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι

29/05/2017 19:54344Ενώσεις Παγκορασίδες
Ετικέτες: παγκορασίδεςΕΟΣΒότσηςεπεσθ
tatoo

Ήττα- αποκλεισμός από το F4 παγκορασίδων για τον ΕΟΣ, ο οποίος δε τα κατάφερε στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς, απέναντι στο Ναύαρχο Βότση, στο ουδέτερο γήπεδο του Κατσάνειου. Ο σύλλογος εκτίμησε σχετικά με τον αποκλεισμό, μοιράζοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια του στα κορίτσια....

 

«Μόνο περηφάνια και χαμόγελα αισιοδοξίας αξίζουν για την ομάδα παγκορασίδων του Αλέξη Καμπερίδη που ηττήθηκε για 2η φορά με 3-2 σετ από τον Ναύαρχο Βότση και δεν προκρίθηκε στο F4.

Τα κορίτσια μας τα έδωσαν όλα και προηγήθηκαν με 2-1 σετ αλλά ο αντίπαλος βρήκε τις λύσεις και πρωτίστως ισοφάρισε σε 2-2 σετ και μετέπειτα έφτασε στην ανατροπή επικρατώντας με 15-11 στο 5ο και καθοριστικό σετ της σπουδαίας αναμέτρησης που διεξήχθη στο Κατσάνειο.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ομάδας μας: Παπαδοπούλου Ε, Καδίρη, Παπαδοπούλου Σ., Ωραιοπούλου, Γαροφαλάκη, Παπδοπούλου Δ., Νούλη, Μάρκου, Πατουχιάδου, Γιαβρίδου και φυσικά στον προπονητή μας Αλέξη Καμπερίδη για την συνολική παρουσία στο πρωτάθλημα παγκορασίδων.

Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Σταυρούπολης εύχεται καλή επιτυχία στις 4 ομάδες του F4, ΑΣ Αρη, ΑΣ Ελπίς, Μυγδονιακό και Ν. Βότση».  


Σχετικά Άρθρα