Με ποσό ''μαμούθ'' η Ξηντάρα στον Παναθηναϊκό!

02/01/2021 15:471292Απόψεις
Ετικέτες: Εβίτα ΞηντάραΠαναθηναϊκόςΘέτις Βούλας
be a maverick

Η Εβίτα Ξηντάρα θα αγωνίζεται απ εδώ και στο εξής στην ομάδα του Παναθηναικού αφού οι διοικήσεις των ομάδων ήρθαν σε συμφωνία! Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του volleyland το ποσό που έφτασε η μεταγραφή είναι δυσανάλογα μεγάλο με την εποχή που ζούμε αλλά και με την θέση που αγωνίζεται η πολύ καλή αθλήτρια!
Ένα ποσό που θα δοθεί σε δύο δόσεις στην ομάδα της Θέτιδας!
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού που ήταν η αιτία της διάλυσης της ομάδας το 2016 αφού είχε δημιουργήσει τεράστια χρέη τώρα  βρήκε ευκαιρία που αρκετές ομάδες αρνούνται να αγωνιστούν για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, σε μια διαδικασία για γέλια που ο Ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει τα χειρότερα για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
Η αθλήτρια έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:
''Μετά από 5 υπέροχα χρόνια στην οικογένεια της Θέτις Βούλας, ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου!
Τα συναισθήματα που με κατακλύζουν αυτή τη στιγμή είναι άπειρα, το μόνο σίγουρο είναι πως ένα μέρος της καρδίας μου θα ανήκει για πάντα εδώ! Θα ήθελα να αναφέρω σε αυτό το σημειο, πως η Θέτις ηταν απόλυτα συνεπής και χωρίς καμία εκκρεμότητα σε όλες τις υποχρεώσεις της από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα, κάτι που την κατατάσσει στους μεγάλους συλλόγους! 
Πρώτα από όλα έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Κύριο Τάσο Τριανταφύλλου που πίστεψε σε μένα από την πρώτη στιγμή, μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε αυτήν την ομάδα και στάθηκε διπλα μου σε ότι χρειαζόμουν. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους ανθρώπους που είναι μέρος σε αυτόν τον σύλλογο και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. 
Ευχαριστώ επίσης όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα, θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων για την άριστη συνεργασία που είχαμε και με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν παίκτρια.
Και φυσικά ευχαριστώ τις συμπαίκτριες - φίλες μου που χάρη σε αυτές, η Θέτιδα πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να συνεχίσει αυτή την αξιόλογη πορεία.''

 


Σχετικά Άρθρα