back to top

Μάγια Ογκνιένοβιτς: Μια θρυλική μορφή του βόλεϊ που συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη

Διαβάστε Επίσης

Στα 40 της χρόνια, η Σέρβα θρύλος του βόλεϊ Μάγια Ογκνιένοβιτς δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Sport Klub της Σερβίας, μίλησε για την εντυπωσιακή της καριέρα, τις επιτυχίες της με την ιταλική ομάδα Σκάντιτσι και την πιθανή επιστροφή της στην εθνική ομάδα υπό την καθοδήγηση του Ζόραν Τέρζιτς.

Φήμη ή πραγματικότητα; Ο Ντάρλαν Σόουζα και ο Μάικα Κρίστενσον στη Βερόνα την επόμενη σεζόν

Η Ογκνιένοβιτς, που συμμετείχε στους πέμπτους Ολυμπιακούς Αγώνες της το περασμένο καλοκαίρι και ήταν σημαιοφόρος της Σερβίας στην τελετή έναρξης στο Παρίσι, παραμένει μια από τις πιο εμπνευσμένες μορφές του αθλήματος. Συνεχίζει να ηγείται της Σκάντιτσι με ακρίβεια και πάθος, οδηγώντας την ομάδα στις κορυφαίες θέσεις του ιταλικού πρωταθλήματος, ενώ διεκδικεί διακρίσεις στο Champions League και το Κύπελλο Ιταλίας.

Παρά τις προηγούμενες σκέψεις για αποχώρηση, πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό της με τη Σκάντιτσι για ακόμη μία σεζόν. Η απόφασή της αντικατοπτρίζει τη χαρά που συνεχίζει να βρίσκει στο άθλημα, καθώς και την επιθυμία της να συμβάλλει όσο νιώθει κίνητρο και σωματική ευεξία.

Για τη Σερβία, το 2025 προμηνύεται ως μια σημαντική χρονιά, με τη διοργάνωση του VNL στο Βελιγράδι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ταϊλάνδη. Η Ογκνιένοβιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική ομάδα, τονίζοντας την αφοσίωσή της και τη διάθεσή της να προσφέρει σε οποιονδήποτε ρόλο χρειαστεί.

Η μακροχρόνια συνεργασία της με τον προπονητή Ζόραν Τέρζιτς, που πρόσφατα ανέλαβε ξανά την ηγεσία της εθνικής ομάδας, έχει πυροδοτήσει φήμες για μια πιθανή επανένωση. Η ίδια αναγνώρισε την εις βάθος κατανόησή του για την ομάδα και τις παίκτριες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η διεθνής της καριέρα μπορεί να μην έχει ακόμη τελειώσει.

Καθώς η Σερβία προετοιμάζεται για μια ακόμη ελπιδοφόρα σεζόν και η Σκάντιτσι αγωνίζεται για τίτλους, η Ογκνιένοβιτς παραμένει ένα σταθερό σημείο αναφοράς στο άθλημα—απόδειξη ότι το πάθος και η σκληρή δουλειά μπορούν να νικήσουν τον χρόνο

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Champions League (Α): Πρόγραμμα – Αποτελέσματα – Βαθμολογίες (5η...

Το Champions League ανδρών και η φάση των ομίλων βρίσκονται σε εξέλιξη κάτι περισσότερο από έναν μήνα...

Ολυμπιακός: Εμμανουηλίδου, Κούμπουρα, Ντι Ιούλιο και Λαμπρούση κρέμασαν το...

Το 11ο κύπελλο κρέμασαν στον τοίχο του «Μελίνα Μερκούρη», οι Εμμανουηλίδου, η Κούμπουρα, η Ντι Ιούλιο και...

Ολυμπιακός: Και τώρα Μόντσα

Την Πέμπτη 16/01 στις 19:00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», την Ιταλική Μόντσα. ΣΤΟΙΧΗΜΑ:...
spot_img