Λογαρά: «Με πάθος και πίστη πετύχαμε τον στόχο μας»

Στο περιθώριο της φιέστας του πρωταθλήματος η Όλγα Λογαρά αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά του Ιστορικού και στην επίτευξη του πρωταρχικού στόχου, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο.

Για τη φετινή σεζόν είπε: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν αλλά ταυτόχρονα και πολύ ωραία. Πετύχαμε το στόχο της ανόδου και αυτή η επιτυχία είναι αφιερωμένη σε όλα τα κορίτσια γιατί βάλαμε όλες το λιθαράκι μας με πολύ πάθος και πίστη και εννοείται την αφιερώνω στους γονείς μου αλλά και στον παππού και στη γιαγιά μου».

Για το ποια στιγμή ξεχωρίζει δήλωσε: «Σίγουρα ξεχωρίζω το παιχνίδι με τις Αμαζόνες εκτός έδρας γιατί το έζησα πολύ έντονα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στις δεύτερες της βαθμολογίας, αλλά προσπάθησα να είμαι αντάξια των προσδοκιών μιας και είχαμε και την απουσία της Τιέμι.

spot_img

Περισσοτερα

Οι διεθνείς έδειξαν την κλάση τους και πήραν το...

Στην πρώτη θέση του τουρνουά οι δύο αθλήτριες. Λίζα Τριανταφυλλίδη και Δήμητρα Μαναβή συνεργάστηκαν με απόλυτη επιτυχία στο...

Η Πετροπούλου νέα λίμπερο της Ελευσίνας

Ανακοινώθηκε η απόκτηση της. Ο Κέλεος Ελευσίνας ήρθε σε συμφωνία με τη Δήμητρα Πετροπούλου, η οποία αγωνίζεται ως...

Έτοιμη η Θεσσαλονίκη για άλλη μία γιορτή του μπιτς...

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες. Η πόλη της Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται έτοιμη για τη διεξαγωγή του THESSALONIKI MASTERS, με την καθιερωμένη...