Έδιωξαν παίκτες για στήσιμο αγώνα στο βόλεϊ!

25/07/2017 17:19823Πρωταθλήματα χωρών
Ετικέτες: ΛίβανοςΣκανδαλο στημένων αγώνων
be a maverick

Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι… Κι από τη μία κι από την άλλη πλευρά. Μόνο που οι εξελίξεις έγιναν γνωστές και στον έξω κόσμο.

τουΔημήτρη Τυχάλα
tihalas@sportsfeed.gr

Προς τα τέλη του πρωταθλήματος κι αφού είχαν προηγηθεί 2-3 εβδομάδες περίεργων αποτελεσμάτων, η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας ήταν τεταμένη.
Στο γήπεδο δεν υπήρχε πολύς για το παιχνίδι με μία από τις ομάδες που βρίσκονταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο όταν ξεκίνησε το ματς οι εκ των ουραγών έπαιζαν σαν… πρωταθλητές και η διαφορά ξέφυγε από νωρίς.

«Παιδιά τι γίνετε;», ρώτησαν οι διοικούντες σε ένα τάιμ άουτ.

«Όλα καλά, θα το γυρίσουμε…», ήταν η απάντηση που έλαβαν.
Μόνο που το πρώτο σετ χάθηκε δια περίπατου, όπως και το δεύτερο και το ματς δεν… τελείωσε ποτέ!

Οι παράγοντες που είχαν μάθει τι ακριβώς» παιζόταν», στο 11-16 του γ’ σετ (που διαμορφώθηκε με υποδοχή του μεγάλου αστεριού της ομάδας) ενημέρωσαν τον αρχηγό ότι η ομάδα αποσύρεται (!!!) και στα αποδυτήρια έγινε πραγματικός αγώνας (με τους διοικούντες να ζητούν εξηγήσεις και τους παίκτες να ζητούν επιτέλους να πληρωθούν)!

Το αποτέλεσμα; Οι δύο ξένοι αποχώρησαν κακήν κακώς από την ομάδα, αλλά το στίγμα έμεινε…

Που συνέβησαν όλα αυτά; Στο φετινό πρωτάθλημα του Λιβάνου, όπου οι υποψίες για χειραγώγηση αγώνων φέρεται να ανέβαλλαν 7 παιχνίδια τουλάχιστον ενώ πολλοί ξένοι αποχώρησαν πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Αφού άρχισαν να στήνουν παιχνίδια και στη Μέση Ανατολή πραγματικά δεν υπάρχει σωτηρία…

Πηγη: Sportsfeed


Σχετικά Άρθρα