Παρουσία Λαμπρούση στο 1ο camp NO LIMITS

07/07/2017 17:251940Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Αγοριών Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: Τζίνα Λαμπρούση1ο camp NO LIMITSΠηνελόπη ΜπλάμηΚυριάκος ΚαμπερίδηςΠαναγιώτης Μαρούλης.ρεντη
be a maverick

 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά  που παίρνουν μέρος την στο 1ο camp NO LIMITS που διεξάγεται στο Ρέντη. Η διεθνής αθλήτρια του Ολυμπιακού και από τις σταθερά κορυφαίες κεντρικές τα τελευταία χρόνια στην Α1 με πολλούς τίτλους στη συλλογή της, Τζίνα Λαμπρούση, τίμησε με την παρουσία της την σημερινή προπόνηση.

 Το σύνολο των παιδιών ενθουσιάστηκε με την παρουσία της παίκτρια των «ερυθρόλευκων», η οποία με απλότητα και σαφήνεια εξήγησε τα μυστικά του μπλοκ, στις αυριανές αθλήτριες του γυναικείου βόλεϊ ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία τους.

Μάλιστα στο τέλος με μεγάλη χαρά, έβγαλε και τη σχετική αναμνηστική φωτογραφία με όλα τα παιδιά.

 Το Σάββατο ολοκληρώνεται η πρώτη περίοδος του καμπ NO LIMITS και αμέσως απο Δευτέρα 10 Ιουλίου, ξεκινάει η δεύτερη περίοδος που ολοκληρώνεται στις 15 του μήνα, και όσα παιδιά ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα του φιλέ, μπορούν να δηλώσουν ακόμη συμμετοχή στο τηλέφωνο 6937712944 στην Πηνελόπη Μπλάμη η  στο μειλ pinelopiblami@gmail.com

Στο καμπ διδάσκουν η Πηνελόπη Μπλάμη που αποτέλεσε μια από τις θρυλικές μορφές όλων των εποχών στο γυναικείο βόλεϊ, ο μεγάλος δάσκαλος, Κυριάκος Καμπερίδης που από τα χέρια του έχουν μάθει βόλεϊ γενιές και γενιές αθλητών και αθλητριών και ο «αρχιτέκτονας» του εκπληκτικού φετινού Αστέρα Νίκαιας, Παναγιώτης Μαρούλης.

  Στόχος του camp είναι η ανάπτυξη και βελτίωση της τεχνικής ενώ περιλαμβάνει μετρήσεις, ενδυνάμωση ανάλυση βίντεο της κίνησης των παικτών και θεωρητική επιμόρφωση πάνω στο σύγχρονο βόλεϊ.

Οι προπονήσεις γίνονται από 9.30-13.30 στο κλειστό του Ρέντη αλλά τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μείνουν στον χώρο από τις 8:00-15.00


Σχετικά Άρθρα