Κυρα Γιώργαινα : ''Ο Γιώργος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως''!

30/11/2020 19:34985Απόψεις
Ετικέτες: Γιώργος Καραμπέτσος
be a maverick

Μάλλον θα γίνει ο ύμνος του αθλήματος το γνωστό τραγούδι του Γιάννη Καλατζή σε στίχους του Πυθαγόρα και μουσική του Γιώργου Κατσαρού! 

Αυτά που συμβαίνουν στο άθλημα της Πετοσφαίρισης δεν έχουν ξανασυμβεί με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τα σωματεία της Α1 αλλά και της αθλήτριες της Εθνικής γυναικών αφού διάλεξε να βάλει την σχέση του και της ομοσπονδίας με τον Υφυπουργό,  πάνω από τα σωματεία που τον έχουν εκλέξει στην θέση του προέδρου!

Ο Γιώργος Καραμπέτσος επί τέσσερα χρόνια δεν έκανε τίποτα από  αυτά που είχε εξαγγείλει  (χορηγοί, μείωση παράβολων κλπ), με  πρόσχημα τα χρέη που βρήκε στην ομοσπονδία αφού όπως λέει ο ίδιος δημόσια υπήρχε κακοδιαχείριση ''τουλάχιστον'' από την προηγούμενη διοίκηση, βέβαια τον επί 2 ετών ταμία της προηγούμενης διοίκησης τον επιβράβευσε προτείνοντας τον στην ευρωπαϊκή επιτροπή του beach volley. 

Σε κάθε σύσκεψη επαναλάμβανε ακριβώς την ίδια ιστορία λέγοντας πόσο δύσκολα είναι να ρυθμίσει αυτά τα χρέη.

του Στάθη Νικολούζου

Το θέμα είναι ότι ασχολήθηκε πραγματικά με τα χρέη και φανταζόμαστε ότι τα μείωσε αφού στα 4 χρόνια που διοίκησε εισέπραξε κοντά στο 1.500.000 ευρώ από τα σωματεία. Ναι καλά διαβάσατε τα σωματεία πλήρωσαν μέσω παράβολων κλπ ποσό μεγαλύτερο από 1.500.000 ευρώ. Φαντάζομαι ότι το ποσόν αυτό θα έχει πάει στα χρέη με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί αντίστοιχα αφού στα σωματεία δεν επέστρεψε τίποτα. Ούτε καν τα φετινά παράβολα συμμετοχής στα πρωταθλήματα που δεν ξεκίνησαν.

Η Αλήθεια είναι ότι ο λάθος προγραμματισμός που ο ίδιος έκανε οδήγησε αυτή την παράλογη κατάσταση με πρωταθλήματα όπως της preleague Ανδρών Γυναικών να μην έχουν ξεκινήσει αλλά το κυριότερο να μην υπάρχει ''φως στο τούνελ''.

Αντί να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα τον Σεπτέμβριο προτίμησε να διοργανώσει το final 4 νεανίδων και να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα τον Νοέμβριο με τα σημερινά αποτελέσματα. 

Το χειρότερο όμως είναι ότι ο ίδιος δεν στήριξε και δεν υπόγραψε   την επιστολή  των 14 ομάδων στον πρωθυπουργό αντιθέτως με διαρροή σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο  ότι αρχίζουν οι προπονήσεις στις 15 Δεκεμβρίου προσπάθησε να να ματαιωθεί η επιστολή!  

Εντύπωση προκάλεσε  στην συνέχεια ''άρθρο άποψη'' του ίδιου δημοσιογράφου που έγινε η διαρροή που λοιδορούσε αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες που τόλμησαν να στείλουν επιστολή στον πρωθυπουργό και τον Υφυπουργό! 
Τώρα αν αυτός ο δημοσιογράφος πάρει μεταγραφή στο γραφείο τύπου της ΕΟΠΕ θα είναι συμπτωματικό! 

Οι σύλλογοι δέχονται τρομερή πίεση από τις ξένες αθλήτριες και τους μάνατζερ τους που τους ζητάνε να ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει απ εδώ και πέρα αφού τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη συνεχίζονται κανονικά ενώ την ίδια στιγμή στην χώρα μας δεν μπορούν ούτε προπόνηση να κάνουν! 
Κάθε ημέρα που περνάει τα πράγματα χειροτερεύουν και η πίεση αρχίζει να μεγαλώνει αφού προστίθεται η πίεση και από αρκετές Ελληνίδες αθλήτριες που έχουν προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης.
Οι ομάδες αν τις κρατήσουν και δεν τις αφήσουν να πάνε στο εξωτερικό θα πρέπει να τις αποζημιώσουν σαν να έγινε κανονικά το πρωτάθλημα ενώ τα έσοδα της ομάδας θα έχουν μηδενιστεί.
Ο Γιώργος Καραμπέτσος πρέπει να λαμβάνει υπ 'όψιν του  και τα οικονομικά των ομάδων και όχι μόνο της ΕΟΠΕ.

Η κατάσταση στις ομάδες της Pre league είναι τραγική αφού δεν πρόλαβαν να δώσουν ούτε έναν αγώνα. Μόνο πλήρωσαν παράβολα, σπίτια, μηνιάτικα σε αθλήτριες και προπονητές, εμφανίσεις αθ΄λητικά ρούχα, αλλά δεν θα τα χρησιμοποιήσουν φέτος… και ως τώρα δεν έχουν καμία ενημέρωση πλην μιας ανακοίνωσης,  ούτε μια τηλεδιάσκεψη με κάποιον από τους διευθυντές ή από τους Ταγούς της ομοσπονδίας. 
Ο Καραμπέτσος δεν κατάφερε να αγκαλιάσει τα σωματεία και προτίμησε να αγκαλιάσει τον Υφυπουργό που παρέλαβε 500 σωματεία και σήμερα τα ''νόμιμα'' σύμφωνα με τον ''ληξίαρχο υπουργό'', είναι 98!   Τα υπόλοιπα 400 είναι νόμιμα σύμφωνα με την Ελληνική δικαιοσύνη αλλά ''παράνομα'' σύμφωνα με τον ''Ληξίαρχο τοπογράφο''! 

Οι ομάδες των volleyleague Γυναικών και της Preleague γυναικών αντρών πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να δημιουργήσουν λίγκες! Το οφείλουν στις προσπάθειες που καταβάλουν όλα αυτά τα χρόνια! 

Ο Γιώργος μπορεί να είναι πονηρός, αλλά είναι,  όσο Εμείς  κάνουμε το κορόιδο!   

 

 

 Σχετικά Άρθρα