back to top

Κύπελλο Γερμανίας (Α): Έκανε το «Three peat» το Βερολίνο

Διαβάστε Επίσης

Το Βερολίνο είναι οι πρωταθλητές του DVV Cup για το 2025! Ύστερα από μία συγκλονιστική αναμέτρηση που κρίθηκε στο τάι – μπρέικ, το Βερολίνο έκαμψε την αντίσταση του Ντούρεν και κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το κύπελλο Γερμανίας ανδρών.

Champions League, Cev Cup, Challenge Cup: Τελικός για Ανθούλη, ημιτελικός για Αθανασόπουλο και προημιτελικά για Κωνσταντινίδου

Μπροστά σε 10.267 οπαδούς, το Βερολίνο νίκησε το Ντούρεν με 3-2 (25-23, 22-25, 25-27, 25-19, 15-5) και κατέκτησε τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του κυπέλλου και τον όγδοο συνολικά στην ιστορία του συλλόγου.

Ο αγώνας ήταν μια πραγματική μάχη, που κράτησε κάτι περισσότερο από δύο ώρες. Το Ντούρεν πήρε προβάδισμα 2-1 σετ και φαινόταν έτοιμο να ολοκληρώσει μία σπουδαία ανατροπή. Το Βερολίνο όμως αντέδρασε.

Το σημείο καμπής ήρθε στο τέταρτο σετ, όταν ο Τζέικ Χάνες εξαπέλυσε τέσσερις συνεχόμενους άσους, στέλνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί οι τυπικά γηπεδούχοι επικράτησαν με το επιβλητικό 15-5.

Πολυτιμότερος του τελικού ο Τζέικ Χάνες, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους.

Πηγή φωτογραφίας: WorldofVolley

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Πολωνία (Γ): Ο Στεφάν Αντίγκα επιστρέφει ως προπονητής της...

Η KS DevelopRes Rzeszów ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του Στεφάν Αντίγκα στον πάγκο της ομάδας, καθώς ο...

Πολωνία (Α): Άνοιξε με νίκη την αυλαία της 29ης...

Ερχόμενη με φόρα από το εντυπωσιακό διπλό στην έδρα της Λούνεμπεργκ για τα προημιτελικά του Champions League,...

Ιταλία (Α): Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βερόνα...

Η Βερόνα Volley ανακοίνωσε επισήμως την παραίτηση του Ραντοστίν Στόιτσεφ από τη θέση του πρώτου προπονητή, με...
spot_img