Κρίσιμο ματς για την υπόθεση-παραμονή στο «Κουκούλι»

18/02/2017 21:06222Volleyleague Ελληνικά Πρωταθλήματα 2016/2017 Ομάδες Volleyleague Παναχαϊκή
Ετικέτες: ΠαναχαϊκήΚύζικος Νέας ΠεράμουΑΠΣ ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ
tatoo

Μία ακόμα μάχη για την παραμονή στην κατηγορία θα γίνει στην Πάτρα, με την Παναχαϊκή να υποδέχεται την Κύζικο Νέας Περάμου. Στην ομάδα της Πάτρας επέστρεψε ο Γιώργος Κοτσιλιάνος (17η αγωνιστική, 19/2, 18:00).

Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, αλλά η Παναχαϊκή έχει να πανηγυρίσει νίκη από τις 5 Δεκεμβρίου. Με την επιστροφή του Κοτσιλιάνου ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεση του. Σε καλύτερη κατάσταση είναι οι Νίκος Ρουμελιώτης και Στάθης Ντονάς, που επέστρεψαν.

«Μετά από πολύ καιρό κάναμε δυνατές προπονήσεις και καλή προετοιμασία. Θέλουμε τη νίκη μετά από καιρό για να ανέβουμε βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβουμε συνολικά ως ομάδα. Αυτό όμως που θέλω και εύχομαι κάθε μέρα είναι να είμαστε γεροί και υγιείς ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν θα κριθεί η παραμονή», δήλωσε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Η Κύζικος Νέας Περάμου προέρχεται από την ήττα στην Ορεστιάδα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η ομάδα της Νέας Περάμου θέλει να προσπεράσει για πρώτη φορά την Παναχαϊκή στη βαθμολογία.

«Οι δύο ομάδες έχουν ίδιο στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο ματς για την ομάδα μου. Δουλέψαμε πολύ μετά την ήττα στην Ορεστιάδα. Πάμε για τη νίκη που θα μας τονώσει και το ηθικό για την δύσκολη συνέχεια», δήλωσε ο Νίκος Νεόφυτος.

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει και το αποτέλεσμα για το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας. Στον Α' γύρο η Παναχαϊκή είχε νικήσει εκτός έδρας με 3-0 και πόντους 75-56.

Διαιτητές: Μυλωνάκης - Φραγκάκης.

 


Σχετικά Άρθρα