Κωστάκης: «Στόχος μου να είμαι στην Εθνική ομάδα»

Ο Έλληνας ακραίος μίλησε για τα δύο παιχνίδια της ομάδας του απέναντι στον Μίλωνα.

Ο Φρίξος Κωτσάκης μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ενώ τόνισε ότι στόχος δικός του είναι να παίξει στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Έγινε πολύ ωραίο ματς. Πραγματικά υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ωραία οργάνωση και με τα παιδιά των ακαδημιών. Συγχαρητήρια στον Μίλωνα. Μου άρεσε που το παλέψαμε και έγινε μία καλή μάχη σε όλα τα σετ. Το διασκέδασα εν μέρει, Θέλαμε την πρόκριση αλλά δεν τα καταφέραμε. Φάνηκε και στο φινάλε του 3ου πως τα παιδιά του Μίλωνα πιέστηκαν. Εάν είχαμε πάρει εμείς το 3ο σετ ίσως και να γυρίζαμε τον αγώνα και την πρόκριση. Προσωπικά το πίστεψα αλλά δεν τα καταφέραμε και αυτό με στεναχωρεί. Ευχαριστήθηκα όμως τον αγώνα».

«Μέχρι στιγμής έχω κάνει καλές επιλογές σε σχέση με άλλους αθλητές. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό. Όσο καλύτερος γίνομαι στόχος μου θα είναι να είμαι στην Εθνική ομάδα. Στόχος μου είναι να είμαι και στην Εθνική ομάδα. Και εννοείται πως όταν δεν είμαι πικραίνομαι όπως και όλοι οι αθλητές. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και θα περιμένω».

spot_img

Περισσοτερα

Στα κορυφαία παιχνίδια της εβδομάδας θα βρίσκονται οι Έλληνες...

Ο Κώστας Βουδούρης θα είναι Challenge Referee στον πρώτο τελικό του CEV Cup. Τρεις εκπρόσωποι της Ελληνικής διαιτησίας...

Στον τελικό του CEV Cup η Λούνεμπουργκ που απέκλεισε...

Οι Γερμανοί μετά από πέντε σετ πήραν μία μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Αρκάς. Λούνεμπουργκ και Αρκάς, οι δύο...

Έσβησε το Ευρωπαϊκό όνειρο για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πάλεψε και στα τρία σετ, αλλά δεν κατάφερε να φέρει μία μεγάλη πρόκριση απέναντι σε...