Ο Αθλητισμός βλάπτει σοβαρά την Υγεία - Κλείνουν τον Αθλητισμό λόγω συνωστισμού στα λεωφορεία!

30/10/2020 00:045878Απόψεις
Ετικέτες: Γιώργος ΜαυρωτάςΓιώργος ΚαραμπέτσοςΚυριάκος Μητσοτάκης
be a maverick

Η ειδική επιτροπή επιστημόνων που δεν παράγει πολιτική αλλά κάνει πολιτική, έβγαλε το επιστημονικό συμπέρασμα ότι φταίνε για την αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων με  covid-19 οι αθλητικοί χώροι.

Οι αθλητικοί χώροι και ο αθλητισμός είναι το μεγάλο πρόβλημα για αυτό επιστρατεύεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με σκοπό  να ανακοινώσει την  υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλη τη χώρα και αναστολή των ομαδικών αθλητικών εκδηλώσεων.

Αυτά θα είναι  τα δύο οριζόντια μέτρα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός!
Μάλιστα η κυβέρνηση φρόντισε όπως είναι και η πάγια τακτική της να διαρρεύσει τα νέα μέτρα στα φιλικά της μέσα ενημέρωσης. 
Η ιστοσελίδα      ''πρώτο θέμα''    αναφέρει χαρακτηριστικά  ''Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλη τη χώρα και αναστολή ομαδικών αθλητικών εκδηλώσεων τα δύο οριζόντια μέτρα - Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 ή τις 9 το βράδυ και τρία ακόμη μέτρα στις  περιοχές με «πορτοκαλί» - Το τι ακριβώς θα ισχύσει θα ανακοινώσει αύριο Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης''

Μάλλον ο αθλητισμός είναι η πηγή όλων των κακών και υπάρχει συνωστισμός στα γήπεδα σε αντίθεση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που η κατάσταση είναι ανυπόφορη για τον κόσμο που τα χρησιμοποιεί  και επικίνδυνη αλλά η επιτροπή των σοφών δεν βλέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα….
Εν αναμονή των εξαγγελιών! 

Υπεύθυνος από την  ΓΓΑ  για τα υγειονομικά μέτρα  (άκουσα ότι) είναι ο Γενικός Γραμματέας κος Γιώργος Μαυρωτάς πρώην ερασιτέχνης αθλητής που στο βιογραφικό του αναφέρεται ως πρώην επαγγελματίας υδατοσφαιριστής (πηγή: Βικιπαίδεια)  Τον ενημερώνουμε ότι στην χώρα μας το συγκεκριμένο άθλημα και τα πρωταθλήματα του ήταν και είναι ερασιτεχνικά. Ο Γιώργος Μαυρωτάς ήταν επαγγελματίας αθλητής και είναι επαγγελματίας πολιτικός που το 2019 πήρε μεταγραφή από αντιπρόεδρος στο Ποτάμι σε Κυβερνητική θέση στην κυβέρνηση της ΝΔ.
Κύριε Μαυρωτά το πρωτάθλημα του ΠΟΛΟ θα σταματήσει ως ερασιτεχνικό? 

Ο κος Γιώργος Καραμπέτσος ως πρόεδρος της ομοσπονδίας πρέπει να ενημερώσει άμεσα τους κυβερνώντες ότι τα Εθνικά Πρωταθλήματα δεν πρέπει να σταματήσουν.
Θα ήταν καταστροφικό για τις ομάδες και τους αθλητές… Αν σταματήσουν τότε και η διοίκηση της ΕΟΠΕ πρέπει να πάει ΣΠΙΤΙ της αφού δεν έχει λόγο να υπάρχει.
Χωρίς το άθλημα σε δράση τι να την κάνουμε την ομοσπονδία?

 

 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 

 


Σχετικά Άρθρα