ΠΑΟ: Τίτλοι τέλους για Καββαδία

30/06/2017 17:16878volleyleague Γυναικών
Ετικέτες: Αγγέλα ΚαββαδίαΠΑΟ
be a maverick

Η μεγάλη διοικητική κρίση και αβεβαιότητα που μαστίζει τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ, ώθησε την κεντρική των "πρασίνων", Αγγελική Καβαδία να ανακοινώσει την αποχώρηση της απο το τριφύλλι, με ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα απο το προσωπικό της προφίλ στο f/b:

“Μετά από 5 χρόνια παρουσίας μου σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, ήρθε ο καιρός για ένα προσωρινό αποχαιρετισμό. Στο διάστημα αυτό έζησα απίστευτες στιγμές και πολλά έντονα συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι πάντα εκεί και να μας εμψυχώνει.

Στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την ενέργεια που μας έδιναν κάθε αγώνα καθώς και την στήριξη που είχαμε από αυτούς.

Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ με το τριφύλλι και πίστεψε σε έμενα.

Ειδικά στους δύο ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να έρθω στην ομάδα, τον Σπύρο Χουντουμάδη και τον Τάκη Μαλακατέ. Ένα “ευχαριστώ” θέλω να πω και σε όλες τις συμπαίκτριες μου που παίξαμε μαζί αυτά τα πέντε χρόνια.

Ελπίζω να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον.”


Σχετικά Άρθρα