Κατικάς: «Δεν θα γλείψω κανένα για να μείνω η να βρω ομάδα»

26/06/2017 22:25902Τοπικά Ανδρών
Ετικέτες: Νίκος ΚατικάςΜΕΝΤ
be a maverick

 Την πικρία και απογοήτευση του για την διπρόσωπη συμπεριφορά των παραγόντων της ΜΕΝΤ, οι οποίοι δεν εκτίμησαν το έργο του αλλά αντίθετα τον εξώθησαν στην αποχώρηση, εξέφρασε ο Νίκος Κατικάς.

Ο πρώην προπονητής του συλλόγου της Τούμπας, παράλληλα ευχαριστεί και αναγνωρίζει για την ευκαιρία που του δόθηκε να είναι προπονητής Ακαδημιών και υπεύθυνος βόλεϊ στην συγκεκριμένη ομάδα και δηλώνει έτοιμος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, βασιζόμενος στις γνώσεις και την προσωπικότητα του και όχι σε δημόσιες σχέσεις.

Αναλυτικά το προσωπικό του ποστάρισα για την λύση της συνεργασίας με τη ΜΕΝΤ:

 «Με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά που βγήκα μπροστά σώζοντας το καράβι πριν βουλιάξει μετά από λάθη που έγιναν (όχι από εμένα φυσικά) και γενικά μετά από 3 χρόνια σκληρής δουλειάς και προσφοράς στο σύλλογο της ΜΕΝΤ πίστευα ότι στο τέλος θα με εκτιμήσουν.

Αντιθέτως εισέπραξα ΨΕΜΑΤΑ και ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ενώ ζήτησα το ελάχιστο ως ανταμοιβή για να παραμείνω και να προσφέρω περισσότερα. >>ΦΕΥΓΩ....αλλά με το κεφάλι ψηλά και τη συνείδησή μου καθαρή αφήνοντας πίσω έργο και όχι συντρίμμια.

Μεταφέροντας τις όποιες γνώσεις μου από το άθλημα που λατρεύω στα παιδιά. Έκανα αυτό που έπρεπε παραπάνω από όσο περίμεναν και οι ίδιοι σε πολλές περιπτώσεις.

Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να συμπλεύσω με ανθρώπους που ΔΕΝ έχουν όνειρα, που ΔΕΝ έχουν φιλοδοξίες και που ΔΕΝ τους ενδιαφέρει γενικά (όπως αποδείχθηκε).

 Επειδή εγώ όμως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ , οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μόνο και μόνο για την ευκαιρία που μου δόθηκε για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι ΜΠΟΡΩ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

ΘΑ ΤΗ ΧΡΕΙΣΤΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΓΙΑ 2η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Θα ζήσω και θα πεθάνω ΜΟΝΟΣ χωρίς να "γλείψω" πρόεδρο/παράγοντα ή ακόμα και συνάδελφο για να παραμείνω σε μια ομάδα ή να πάω σε κάποια άλλη.»

 


Σχετικά Άρθρα