Καθεστωτική παρέμβαση Κώστα Μπακογιάννη στην ΕΣΑΠ!

22/01/2018 19:111021Απόψεις Ελληνικά Πρωταθλήματα Volleyleague
Ετικέτες: Μπακογιάννης Κώστας
tatoo

Τα πάντα είχαμε στο βόλεϊ τώρα έχουμε και ευθείες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ παρεμβάσεις για το ποια ομάδα δικαιούται να συμμετέχει στο final4 του λιγκ καπ.
Με δισέλιδη επιστολή που έστειλε  ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης στην ΕΣΑΠ την εγκαλεί για την ως τώρα κατάσταση και ζητάει να βγει ανακοίνωση από την ΕΣΑΠ που να λέει ρητά ότι ο Ηρακλής Χαλκίδας προκρίνεται αλλά και ότι το final4 θα γίνει στην Χαλκίδα.
Ο Κώστας Μπακογιάννης ανιψιός του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, γιος της Ντόρας Μπακογιάννη με την στάση του μας φέρνει στην μνήμη αποφάσεις και καταστάσεις άλλων εποχών που μόνο περήφανος δεν ήταν ο Ελληνικός αθλητισμός! 
Αναρωτιόμαστε ποια ήταν η απάντηση της ΕΣΑΠ και αν γύρισε την επιστολή πίσω ως Απαράδεκτη! 
Θα θέλαμε να θυμίσουμε σε όλους τους εμπλεκόμενους  ότι σε αθλητικά ζητήματα πάνω από όλους και όλα είναι η FIVB που από την μία Απαγορεύει τέτοιες πολιτικές παρεμβάσεις και από την άλλη δικαιώνει με το βαθμολογικό της σύστημα την νησιώτική ομάδα αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράνε οι μεταξύ τους αγώνες!
Όλοι κάποια στιγμή πρέπει να φανούμε Σοβαροί και να μην παρασυρόμαστε από καταστάσεις που γελοιοποιούν το άθλημα και τους εν Ελλάδι θεσμούς!

 


Σχετικά Άρθρα