Κασαμπαλής: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

21/01/2017 11:541114Έλληνες του εξωτερικού Ηρακλής Χαλκίδας Εθνικός Αλεξανδρούπολης Πρωταθλήματα Ανδρών - Ευρώπη
Ετικέτες:
be a maverick

Το όνειρο του ζει εδώ και και δύο βδομάδες ο Σταύρος Κασαμπαλής. Ο Έλληνας πασαδόρος μετακόμισε από την... ζέστη της Ελλάδας στους -30 της Φινλανδίας για να βοηθήσει την Λέκα να εκπληρώσει τους στόχους της και με σκοπό να καταξιωθεί στο εξωτερικό.

«Είχαν ως όνειρο να φύγω στο εξωτερικό και μόλις έμαθα το ενδιαφέρον της Λέκα ήθελα να δοκιμάσω να αγωνιστώ εκτός Ελλάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή Χαλκίδας που δεν μου στάθηκε εμπόδιο» είπε αρχικά ο Κασαμπαλής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οργάνωση που υπάρχει: 

«Από τις πρώτες κιόλας ώρες μου στην Φινλανδία όλα έδειχναν ότι υπάρχει οργάνωση. Υπήρχε άτομο της ομάδας στο αεροδρόμιο που περίμενε να με παραλάβει και να με βοηθήσει στην αρχή. Με μετέφερε στο διαμέρισμα μου να τακτοποιηθώ και στη συνέχεια πήγαμε στο σούπερ μάρκετ για να προμηθευτώ τα απαραίτητα. 

Η πρώτη μου γνωριμία με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου έγινε στο γεύμα και ήταν κάτι πολύ ωραίο. Το μόνο αρνητικό ήταν η θερμοκρασία και το κρύο που άγγιξε και τους -30! Ευτυχώς τώρα είναι λίγο καλύτερα με -2 βαθμούς». 

Μάλιστα στο φινλανδικό πρωτάθλημα βραβεύεται ο καλύτερος παίκτης κάθε αγώνα, με τον δικό μας Σταύρο Κασαμπαλή στον δεύτερο μόλις αγώνα του να κερδίζει τη συγκεκριμένη διάκριση.

«Όσα έχω δει μέχρι στιγμής φαίνεται άκρως ανταγωνιστικό και ότι κρύβει εκπλήξεις. Επίσης υπάρχει ένα πολύ ωραίο σύστημα το οποίο επιβραβεύει τις καλές εμφανίσεις των αθλητών σε κάθε παιχνίδι και δίνει ένα κίνητρο επιπλέον σε εμάς τους αθλητές».

Τέλος μίλησε για την νέα του ομάδα: 

«Τα πράγματα στη προπόνηση λειτουργούν με πολύ επαγγελματισμό από τους αθλητές μέχρι και τον επιστάτη του γηπέδου. Υπάρχει σοβαρότητα και πειθαρχία παρόλο που είμαστε νεανική ομάδα. Υπάρχουν πολλές προοπτικές για την ομάδα μας και όσο δουλεύουμε καλά στην προπόνηση και στο γυμναστήριο με την πολύ καλά διαβασμένη γυμνάστρια μας και τους έμπειρους προπονητές μας, έχουμε να δώσουμε πολλά».


Σχετικά Άρθρα