Καρέλια: «Πετύχαμε τον στόχο μας γιατί ήμασταν μια γροθιά»

H αρχηγός του «Ιστορικού» μίλησε για τη μεγαλειώδη χρονιά της ομάδας της.

Μετά τη νίκη επί του Βότση η Ιωάννα Καρέλια μίλησε για την πορεία του Πανιωνίου και τα συστατικά της επιτυχίας της φετινής χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ενθουσιασμένη που καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο της απευθείας ανόδου από τον Φεβρουάριο! Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας και καθεμία από τις συμπαίκτριές μου που αγωνιστήκαμε όλες σαν μια γροθιά και παλέψαμε κάθε αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και όλο το επιτελείο που στάθηκαν δίπλα μας. Τη φετινή χρονιά ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε στο γήπεδο κάθε αγωνιστική. Έχουμε εκπληρώσει το μεγάλο στόχο της ανόδου, αλλά ακόμα απομένουν τέσσερις αγωνιστικές. Είμαι σίγουρη πως θα κάνουμε το 4 στα 4 και θα κλείσουμε αήττητες τη χρονιά. Περιμένω όλο τον κόσμο του Πανιωνίου στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Καλαμάτας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. Ο Πανιώνιος επέστρεψε!»

spot_img

Περισσοτερα

Στον Απόλλωνα Καλαμάτας συνεχίζει η Ρεντούμη

Η νεαρή ακραία αλλάζει στέγη ενόψει της νέας σεζόν. Η Κατερίνα Ρεντούμη ετοιμάζεται για την πρώτη της σεζόν...

Ματέρα: «Πολύ σημαντικό βήμα για εμένα»

Η πρώτη δήλωση της μετά την ανακοίνωση της νέας της ομάδας. Ως ένα πολύ σημαντικό βήμα χαρακτήρισε τη...

Νέα κίνηση με Ματέρα για την ΕΛπίδα Αμπελοκήπων

Ανακοινώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών. Κάτοικος Ευόσμου αλλάζοντας ομάδα παραμένει η Εσιάνα Ματέρα, καθώς η νεαρή ακραία...