Καραμπέτσος: «Πολύ σημαντικό το διήμερο για το ελληνικό βόλεϊ»

03/03/2017 16:26665Ελληνικές Διοργανώσεις Κύπελλο Ελλάδας Κύπελο Ελλάδας Γυναικών
Ετικέτες: Κύπελλο Ελλάδας ΓυναικώνFinal 4Φαίναλ φορ γυναικώνΓιώργος Καραμπέτσος
be a maverick

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε ο Γιώργος Καραμπέτσος το διήμερο που έρχεται για το γυναικείο βόλεϊ, αποκαλύπτοντας πως θα παίξει ρόλο στις συζητήσεις που γίνονται για τηλεοπτική στέγη του πρωταθλήματος Γυναικών της ερχόμενης περιόδου (στη δημόσια τηλεόραση, όπως όλα δείχνουν)!

Επιπλέον, πρόεδρος της ΕΟΠΕ αναφέρθηκε στη συγκίνησή του για το γεγονός πως η πρώτη μεγάλη διοργάνωση υπό τη διοίκησή του θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γλυφάδας, όπου σφύριξε το πρώτο του παιχνίδι στη σάλα, ενώ διαβεβαίωσε πως και άλλες διοργανώσεις θα φιλοξενηθούν στη Γλυφάδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΠΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το Final 4 θα γίνει στη Γλυφάδα, σε αυτόν τον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο. Ένα κλειστό γυμναστήριο που μου προκαλεί ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί πριν από 35 χρόνια σ’ αυτό το γήπεδο σφύριξα το πρώτο μου παιχνίδι σε κλειστό γυμναστήριο.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη φιλοξενία και την άριστη συνεργασία που είχατε τα προηγούμενα χρόνια και η οποία συνεχίστηκε και όλες τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να έχουμε μια πετυχημένη διοργάνωση.
Περιμένουμε ένα διήμερο όπου μόνο το βόλεί θα πρωταγωνιστήσει

Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΡΤ που από την πρώτη στιγμή που πήγαμε ως νέα διοίκηση, δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για το άθλημα και θα μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα την εικόνα από τους αγώνες.

Πιστεύω ότι θα γίνουν όμορφα παιχνίδια και τις δύο ημέρες και το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ενδεχομένως να μη χωράμε κιόλας, γιατί υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο».

Παίρνοντας την πάσα που του έδωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, για μελλοντική συνεργασία και για άλλες διοργανώσεις, είπε: «Οποτε θέλετε Δήμαρχε, είμαστε στη διάθεσή σας όποια διοργάνωση θέλετε, να την πάρετε. Παραλίγο θα παίρνατε και το ανδρικό, αλλά σας πρόλαβε τελευταία στιγμή η Θεσσαλονίκη».

Κλείνοντας το χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ απευθυνόμενος στους προπονητές και τις αρχηγούς των τεσσάρων φιναλίστ έστειλε το δικό του μήνυμα:
«Θέλω να πω κάτι σε εσάς τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης. Η ΚΕΔ είναι μια ανεξάρτητη αρχή, αλλά παίρνει και οδηγίες, όπως κι εγώ έπαιρνα οδηγίες από την CEV.

Θέλω να πιστεύω ότι οι προπονητές θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις από τον πάγκο και όχι από την... κερκίδα. Οι διαιτητές θα είναι πολύ σκληροί μαζί σας. Γιατί τις τελευταίες ημέρες έχουμε σοβαρά προβλήματα και δεν θέλουμε να συμμετέχετε κι εσείς σε ενέργειες και να χαλάσετε την ατμόσφαιρα.

Θα δείτε ίσως κάποια λάθη, αλλά θα πρέπει να σκέφτεστε ότι οι διαιτητές είδαν απλά λανθασμένα τη φάση και όχι ότι τα φαντάζονται λάθος. Θα ήθελα να είστε όλοι προσεκτικοί, ιδιαίτερα στο κομμάτι της πειθαρχίας. Εσείς με τη συμπεριφορά σας θα συμβάλλεται στο να έχει επιτυχία το Final 4 και να γίνονται αυτά τα ματς σε μεγάλα γήπεδα. Αν πετύχει η διοργάνωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να έχουμε -κι έχω μία υπόσχεση- τηλεόραση του χρόνου στο πρωτάθλημα. Θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά μας. Θα καταλάβετε σύντομα τι σημαίνει αυτό το διήμερο για το ελληνικό βόλεϊ».

 


Σχετικά Άρθρα