Η αφιέρωση των Καραγκούνη-Τσοπούλου

30/07/2017 23:04481Beach Volley
Ετικέτες: Καραγκούνη-ΤσοπούλουΑγ ΝικόλαοςΤελικός
be a maverick

Χαρούμενες για την κατάκτηση του τίτλου η Πένυ Καραγκούνη και η Κωνσταντίνα Τσοπούλου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις αντιπάλους τους Μαρία Κλέπκου, Διονυσία Μάτιου και αφιέρωσαν την νίκη τους στον προπονητή τους Κώστα Ποθητάκη και στον συνεργάτη του, Δημήτρη Νίτη.

«Τα κορίτσια μας έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση, ήταν πολύ αξιόμαχες. Μας πίεσαν πάρα πολύ, μας έβαλαν στο ρυθμό τους και χάσαμε το πρώτο σετ.

Επειδή όμως είμαστε καλύτερη ομάδα, καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και τελικά να το πάρουμε και με μεγάλη διαφορά στο τάι μπρέικ» ενώ η συμπαίκτρια της Κωνσταντίνα Τσοπούλου συμπλήρωσε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα. Αυτό μένει στο τέλος. Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα και είμαι χαρούμενη που το κατέκτησα με την Πένυ.

Όντως τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά. Αυτές είναι το μέλλον για το ελληνικό beach volley. Μας πίεσαν στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια παίξαμε το παιχνίδι μας και πήραμε τα σετ σχετικά εύκολα».

Κλείνοντας αφιέρωσαν τον τίτλο στον προπονητή τους Κώστα Ποθητάκη και στον βοηθό του: «Αφιερώνω τον τίτλο στον προπονητή μας Κώστα Ποθητάκη και στον Δημήτρη Νίτη που είναι μαζί μας όλη τη χρονιά. Είναι στο πλευρό μας και τους αξίζει ένα μερίδιο της επιτυχίας».

 


Σχετικά Άρθρα