«Καμία λιγότερη»: Το σημαντικό μήνυμα του Παναθηναϊκού

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα…

Μετά το παιχνίδι με τη Ναντ οι παίκτριες του Παναθηναϊκού φωτογραφήθηκαν με το πανό που είχαν αναρτήσει φίλοι του συλλόγου και έγραφε «Καμία λιγότερη» αναφερόμενο στις απανωτές γυναικοκτονίες που γίνονται στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού έστειλε το δικό της μήνυμα για τις γυναικοκτονίες που συνεχίζονται στην Ελλάδα αλλά και στα υπόλοιπα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη…

Κατά τη χτεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ναντ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάρτησαν ένα πανό που έγραφε «Καμία λιγότερη» αναφερόμενο στις απανωτές γυναικοκτονίες που γίνονται στην Ελλάδα.

Τα «φίνα κορίτσια» μόλις τελείωσε το ματς με τη γαλλική ομάδα ήρθαν σε επαφή με τους οπαδούς του Συλλόγου και ζήτησαν το πανό προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί του καθώς τις εξέφραζε πλήρως και ήθελαν και συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση με μια φωτογραφία.

Πρόκειται ασφαλώς για μια ενέργεια που δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός,  οι οπαδοί και οι αθλητές-τριες του οφείλουν πάντα να είναι στην πρώτη γραμμή ζητημάτων που αφορούν την κοινωνία μας.

spot_img

Περισσοτερα

Οι κορυφές της Ίκιτς δείχνουν τη διαχρονικότητα της!

Τι έχει πετύχει στην καριέρα της. Η Ματέα Ίκιτς έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πανιώνιο, έχοντας διανύσει...

Στην Κύπρο συνεχίζει η Τσοχατζή

Αλλαγή στην καριέρα της Ελληνίδας βολεϊμπολίστριας. Μετά από αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, η Μαρίνα Τσοχατζή θα συνεχίσει την...

Ίκιτς: «Ευγνώμων που θα είμαι μέλος του Πανιωνίου»

Τι δήλωσε η νέα παίκτρια του Πανιωνίου. Μετά την οριστικοποίηση της έναρξης συνεργασίας με τον Ιστορικό, η Ματέα...