Καλαμάτα: Στα ύψη το μπατζετ λόγω ταξιδιών

29/06/2017 19:31551Α2 Ανδρών Α’ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: Καλαματα 80Κώστας Κουτράκης
be a maverick

Ο πρόεδρος του ΑΣ Καλαμάτα βόλεϊ Κώστας Κουτράκης, μαζί με τους Κώστα Βλάση και Γιάννη Μπουσούνη, θα κρατήσουν και φέτος τα ηνία του ανδρικού βόλεϊ της «Καλαμάτας 80» και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Φωνή» , υποστήριξε:

 «Πήγε καλά η συνεργασία μας πέρυσι και συνεχίζουμε έτσι. Τουλάχιστον στο ανδρικό κομμάτι θεωρώ ότι πετύχαμε απόλυτα. Είμαστε «ένα» και συνεχίζουμε.» Παράλληλα εξήγησε πως, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, την ανδρική ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας 1980 θα συνεχίζει να διαχειρίζεται διοικητικά και αγωνιστικά ο Αθλητικός Σύλλογος Καλαμάτα Βόλεϊ, ο οποίος για δεύτερη συνεχή χρονιά καλείται να αντεπεξέλθει στο υψηλό μπάτζετ που ορίζουν τα ταξίδια στα νησιά.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Καλαμάτα Βόλεϊ αν και δεν προέβη σε καμία ανακοίνωση για τη νέα σεζόν, ωστόσο φανέρωσε τις εντυπώσεις που άφησε η κλήρωση των ομίλων της Α2  όπου η Μεσσηνιακή ομάδα θα ταξιδέψει τρεις φορές νησί:

 «Ξέραμε εξαρχής ότι θα έχουμε μία δύσκολη κλήρωση καθώς σίγουρα θα είχαμε μακρινά ταξίδια. Για άλλη μια χρονιά η ομάδα μας καλείται να αγωνιστεί με αντιπάλους από νησιά πράγμα το οποίο εκτινάσσει τον προϋπολογισμό των ταξιδιών!

Εμείς από τη μεριά μας για άλλη μια χρονιά θα προσπαθήσουμε με τη βοήθεια του φίλαθλου κοινό της πόλης και των χορηγών μας να είμαστε συνεπείς και άκρως ανταγωνιστικοί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.»

Πηγη: foninews.gr


Σχετικά Άρθρα