Κακουράτου: «Ο Πανιώνιος πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στην Α1»

Η Ξένια Κακουράτου πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου και έπαιξε κομβικό ρόλο στο να φτάσει η ομάδα στην απευθείας άνοδο. Η βασική λίμπερο του Ιστορικού αναφέρθηκε στην τρέχουσα χρονιά, αλλά και στους λόγους που την οδήγησαν να έρθει στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη φετινή χρονιά: «Βασικός στόχος της ομάδας ήταν η άνοδος, αλλά μέσω των εμφανίσεών μας καταφέραμε να κυνηγάμε το στόχο του αήττητου, κάτι που κάνει τη χρονιά ακόμα πιο ιδιαίτερη».

Για τους λόγους που την οδήγησαν να αποδεχτεί την πρόταση του Πανιωνίου: «Ο σύλλογος είναι πολύ καλά οργανωμένος και το πρότζεκτ της ομάδας δεν είναι μόνο η άνοδος. Αυτή η ομάδα έχει ανθρώπους που την αγαπούν και θα έχει διάρκεια. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστεί στην Α1 και αυτό με οδήγησε στο να έρθω στον Πανιώνιο».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: «Τον αφιερώνω στην ομάδα, σε όλες τις συμπαίκτριές μου και σε όλο το επιτελείο που ήταν από την αρχή έως και σήμερα δίπλα μας».

spot_img

Περισσοτερα

Οι διεθνείς έδειξαν την κλάση τους και πήραν το...

Στην πρώτη θέση του τουρνουά οι δύο αθλήτριες. Λίζα Τριανταφυλλίδη και Δήμητρα Μαναβή συνεργάστηκαν με απόλυτη επιτυχία στο...

Η Πετροπούλου νέα λίμπερο της Ελευσίνας

Ανακοινώθηκε η απόκτηση της. Ο Κέλεος Ελευσίνας ήρθε σε συμφωνία με τη Δήμητρα Πετροπούλου, η οποία αγωνίζεται ως...

Έτοιμη η Θεσσαλονίκη για άλλη μία γιορτή του μπιτς...

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες. Η πόλη της Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται έτοιμη για τη διεξαγωγή του THESSALONIKI MASTERS, με την καθιερωμένη...