Ισόπαλο το πρώτο φιλικό του Πανναξιακού ΑΟΝ με την ΑΕΚ

28/09/2019 01:26523Παναξιακός
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.Νάξος
be a maverick

Στον πρώτο φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε για την φετινή σεζόν η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού, μοιράστηκε τα σετ και τις εντυπώσεις με την γηπεδοούχο ΑΕΚ.

Σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε στα δύο σετ λόγω του περιορισμένου χρόνου που υπήρχε για το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας οι δύο προπονητές δοκίμασαν τις αθλήτριες τους με τον κόουτς της Νάξου να μην έχει στην διάθεσή του την Περουβιανή διαγώνια Κάρλα Ρουέδα (στην θέση της αγωνίστηκε η ακραία Ελένη Τόλλιου).

Η ομάδα του Πανναξιακού βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και όπως ήταν φυσικό ο προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες καθώς ήθελε να δοκιμάσει το επίπεδο που βρίσκονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Πανναξιακού ταξίδεψε την Παρασκευή το πρωί από τη Νάξο και σχεδόν αμέσως μετά την άφιξη της στο λιμάνι του Πειραιά το απόγευμα της ίδιας ημέρας αγωνίστηκε με τα σημάδια της κούρασης και της ταλαιπωρίας του ταξιδιού αρκετά εμφανή.

Οι αθλήτριες της Νάξου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με τις δύο ξένες Αμαράλ και Μίλεν να δείχνουν από την αρχή τα επιθετικά τους προσόντα χωρίς φυσικά να υστερήσουν οι υπόλοιπες αθλήτριες.

Για την ιστορία, το πρώτο σετ το κέρδισε η ομάδα της ΑΕΚ με 26-24 κάνοντας ανατροπή από 21-24 ενώ το δεύτερο σετ το κέρδισαν οι φιλοξενούμενες με 23-25

Η ομάδα του κ. Μανώλη Αποστολογιωργάκη έδειξε αρκετά έτοιμη και αγωνίστηκε με πάθος απέναντι στον δευτεραθλητή Πανναξιακό.

Για την ομάδα της Νάξου, τα φιλικά συνεχίζονται με τον αγώνα του Σαββάτου στο Μαρκόπουλο το μεσημέρι στην μία η ώρα κόντρα στην τοπική ομάδα, ενώ το ερχόμενο Παρασκευοσάββατο στη Νάξο θα δώσει σειρά δυνατών φιλικών κόντρα στον ΑΟ Θήρας.


Σχετικά Άρθρα