back to top

Ημερολόγιο καταστρώματος σελ. 2025: Ο Πανιώνιος στη Volley League

Διαβάστε Επίσης

Επίτηδες, επέλεξα να περάσουν οι μέρες, μετά τον δεύτερο τελικό της ανόδου, στο γήπεδο της Μίκρας, ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο.

Γράφει ο Μάριος Βλαβιανός

Εάν έγραφα, αμέσως μετά το παιχνίδι, θα είχε, δεδομένα παρέμβει το ΕΣΡ, με όσα θα διάβαζαν στο συμβούλιο… Και καλά θα έκαναν! Διότι, τέτοια ευφορία, τέτοια χαρά, δεν θα είχε ξαναεκφραστεί σε γραπτό λόγο.

Πανιώνιος: Με Αργύρη Ψάρρα στην ιστορική σεζόν στη Volley League – Προχωρούν οι ανανεώσεις

Κόποι χρόνων, προσπάθειες χρόνων, συναισθήματα χαράς, λύπης, τσακωμών, εντάσεων, αγάπης βγήκαν στην επιφάνεια, όταν η μπάλα κατέληγε άουτ, από την πλευρά του Άρη. Ο Πανιώνιος για πρώτη φορά στην τεράστια ιστορία του στη Volley League!

«Πατέρες» αυτής της μοναδικής στιγμής και επιτυχίας πολλοί. Αρχικά, ο Νικήτας Βέλλης. Ο άνθρωπος που «τρέχει» από το 2020, που μετά το Σύλλογο, έσωσε και το τμήμα βόλεϊ, όταν δέχτηκε να ακούσει, το μακρινό όπως μας φαίνεται τώρα, 2020, δυο… βλαμμένα παιδιά του Πανιωνίου, που τον παρακάλεσαν να βγει μπροστά!

Πανιώνιος: Στο πόδι όλη η Νέα Σμύρνη για το καμάρι της (vids)

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος, το πήρε το τμήμα από το «μηδέν» και το έφτασε, σε πλαίσια απόλυτης λαϊκής βάσης, στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.

Επόμενος, ο Αργύρης Ψάρρας. Ένας προπονητής που έχει συνδέσει πλέον για τα καλά το όνομά του, με το σύλλογο. Άνοδο από τη Β’ Εθνική, στην Α2 το 2015 με παιδιά των ακαδημιών. Άνοδο από την Α2 στην Pre League το 2023, με… τα ίδια παιδιά των ακαδημιών και επιπλέον παιδιά που ήρθαν και έπαθαν… Πανιώνιο, αγαπώντας το σύλλογο! Και τώρα, άνοδο στη Volley League! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Από παίκτες; ΟΛΟΙ! Από τους «παλιούς» και τους νέους που έγιναν «παλιοι» μέχρι τις φετινές μεταγραφές, που «κόλλησαν» με το… καλημέρα, έπαθαν και αυτοί Πανιώνιο και έγιναν πιο «αρρωστάκια» από πολλούς! Φυσικά, δεν μπορεί να αναφέρει τους… αφανείς ήρωες! Τον Μιχάλη Νικολόπουλο (γυμναστής), τους Μίμη Σασάτη και Κώστα Παριανό (φυσικοθεραπευτές), τον Γιάννη Στυλιανού (στατιστικολόγος) και ΠΡΟΦΑΝΩΣ, τον Στάθη Σαμίδη, που όσοι ζουν καθημερινά την ομάδα, γνωρίζουν τι προσφέρει και πόσο! Και προκαταβολικά συγγνώμη, εάν διαφεύγει κάποιος!

Το μέλλον; Απλά όπως συνηθίζουμε να λέμε και μεταξύ μας: One Step At a time! Ο Πανιώνιος ήρθε για να μείνει και στους άνδρες. Αναμένεται ένα ιδιαίτερα «καυτό» μεταγραφικά, καλοκαίρι, στο οποίο ο Πανιώνιος δεν θα μείνει αμέτοχος.

Η χρονιά ήταν ένα roller coaster, κυρίως συναισθημάτων, ωστόσο όταν υπάρχουν σταθερότητα σε όλα, στεγανά και εμπιστοσύνη σε ένα γκρουπ, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά. Και η ατάκα του Αργύρη Ψάρρα, στην πρώτη συγκέντρωση της σεζόν (Στόχος η άνοδος), πήρε σάρκα και οστά.

Τα υπόλοιπα, εν καιρώ. Τώρα… Εμείς σε ανεβάσαμε στην Α’ Ιστορικέ!

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Οι πρώτες πληροφορίες για τις αλλαγές που έρχονται στα...

Η σεζόν για τους συλλόγους του Ευρωπαϊκού βόλεϊ ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής με την κατάκτηση...

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε με τον «δικέφαλο» η Γιάσπερ

Στον ΠΑΟΚ θα παραμείνει για ακόμη μία χρονιά η Ολλανδή ακραία Εστέρ Γιάσπερ. Η σταρ Ραχίμοβα για τον...

Η σταρ Ραχίμοβα για τον Ιστορικό: «Ενθουσιασμένη και έτοιμη...

Η Πολίνα Ραχίμοβα έχει γράψει τη δική της μοναδική και εξαιρετική ιστορία στο παγκόσμιο βόλεϊ και τη...
spot_img