ΕΑ Πατρών: Ημερίδα στις 4/3 κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

03/03/2017 13:28802Α2 Γυναικών 2016/2017 Α’ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος)
Vaat
Ετικέτες: ΕΑΠατρώνΠαγκόσμια ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού
be a maverick

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (6 Μαρτίου) και λίγο πριν το σέρβις με την Νίκη Αιγινίου, η Ε.Α.Π. διοργανώνει το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 16:30, ενημερωτική εκδήλωση για τις αθλήτριες και τους αθλητές των υποδομών του συλλόγου της.

Μάλιστα η διοίκηση της Πατρινής ομάδας, εξέδωσε Δελτίο Τύπου για την συγκεκριμένη κοινωνική εκδήλωση το οποίο αναφέρει:

«Είναι γνωστό ότι ο σχολικός εκφοβισμός αποτελεί ένα σοβαρό Κοινωνικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλά παιδιά, γονείς, το σχολείο, αλλά και την κοινωνία γενικότερα.

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (6 Μαρτίου), η Ε.Α.Π. διοργανώνει το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 16:30, ενημερωτική εκδήλωση για τις αθλήτριες και τους αθλητές των υποδομών του συλλόγου μας

Η πρόληψη και η αντιμετώπιση της Βίας και του Σχολικού εκφοβισμού, αποτελεί προτεραιότητα όλων μας.

Για την Ε.Α.Π., επιδίωξη είναι να συνδράμει, εκτός της Αθλητικής Παιδείας, στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των αθλητών μας, στην κατανόηση του φαινομένου και την διατύπωση χρήσιμων προτάσεων, με σκοπό την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους στην σχολική καθημερινότητα.

Στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι ο Εκφοβισμός δεν είναι Μαγκιά. Μαγιά είναι ο σεβασμός και η φιλία.    

Ομιλήτριες στην εκδήλωση θα είναι, η κ. ΒΙΟΛΕΤΑ ΚΟΝΤΟΥΔΗ-ΣΙΓΑΛΑ, Δ/ντρια της Παιδοψυχιατρικής του ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ και η κ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΤΣΗ παιδοψυχίατρος στο ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και τις ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρόσκλησή μας.»

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα