back to top

Ίλιτς: «Καλό το να υπάρξουν 12 ομάδες – Ανανεωθήκαμε και θα παλέψουμε για την άνοδο» (vid)

Διαβάστε Επίσης

Το Volleyland.gr βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συνομίλησε με τον προπονητή του Άρη, Τσέντομιρ Ίλιτς. Ο Σέρβος τεχνικός με τη μεγάλη καριέρα στη χώρα μας, τόσο ως παίκτης αλλά και ως προπονητής μίλησε με τον Στέφανο Λεμονίδη για τους στόχους της ομάδας στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Κανέλλος: «Πιστεύω ότι ο Άρης θα πετύχει τον στόχο της ανόδου» (video)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Στέφανο Λεμονίδη:

Σε δύο εβδομάδες περίπου ξεκινάνε τα Play off, για την άνοδο στη Volley League. O Άρης με νέο πρόσωπο, έναν Αυστραλό διαγώνιο, πόσες ελπίδες έχει να περάσει πρώτα τον Ηρακλή και μετά τον Πανιώνιο ή τη Φλώρινα ή την Ερυθραία ανάλογα ποιος θα περάσει…

«Πρώτα από όλα προετοιμαζόμαστε για το ματς που έχουμε αυτή την εβδομάδα στο Αίγιο εκτός Θεσσαλονίκης. Η προετοιμασία κυλάει σε καλούς ρυθμούς, από εκεί και πέρα ο στόχος μας θα είναι στραμμένος στο τελευταίο ματς, το οποίο θα δώσουμε μέσα στην έδρα του Ηρακλή. Ένα ματς στην ουσία που θα δείξει ποιος θα είναι στην 3η θέση». 

Άσχετα με ποιος θα βρείτε εκεί πρώτα πρέπει να περάσετε από τον Ηρακλή, από τον οποίο χάσατε στον πρώτο γύρο με 3-1. Είπαμε όμως με άλλη σύνθεση.

«Έχουμε κάνει ανανεώσεις και η ομάδα είναι ανανεωμένη. Η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, παίζει διαφορετικό βόλεϊ, πιο δυναμικό. Είμαι πολύ αισιόδοξος πως σε αυτούς τους αγώνες θα παίξουμε πολύ καλά και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει δηλαδή τις νίκες».

Πρέπει να γίνουν 12 οι ομάδες στη Volley League;

«Αυτό θα το κρίνουν οι αρμόδιοι. Κατά την άποψη μου θα είναι καλό να υπάρχουν 12 ομάδες και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με καλούς ξένους αλλά και Έλληνες παίκτες, οι οποίοι δυστυχώς δεν είναι πολλοί. Πρέπει να κοιταχτούμε και σε αυτό το κομμάτι, στην ανάπτυξη και πως θα πλαισιώσουμε τη Volley League με νέους Έλληνες παίκτες».

Στο γυναικείο παιχνίδι τον Ολυμπιακό, ο Άρης είχε θερμή υποστήριξη. Περιμένετε και εσείς τον κόσμο σας, να σας στηρίξει στα play off;

«Περιμένουμε τον κόσμο μας, τον καλούμε σε κάθε ματς να βοηθήσει, να μας δώσει παλμό, για να πάρουμε τις νίκες».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη:

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Πανιώνιος: Ετοιμάζει «βόμβα» με Κατερίνα Ζακχαίου

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Volley League στην 7η θέση, ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του,...

Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ απέναντι στον χειρότερο φετινό Παναθηναϊκό

Παίζοντας ίσως το καλύτερο φετινό του παιχνίδι ο ΠΑΟΚ νίκησε με άνεση τον Παναθηναϊκό, μια νίκη πολύ...

Ο Παναθηναϊκός παίρνει Μπένετ και Τσιαπίνι (vid)

Η Αμερικανίδα Χάλι Μπένετ θα είναι η διαγώνια του Παναθηναϊκού την νέα χρονιά, με προπονητή τον Ιταλό...
spot_img