back to top

Η υπομονή μας τελείωσε κ. Μαυρωτά (Video)

Διαβάστε Επίσης

Τέλος βάζει ο ΓΓΑ κ. Μαυρωτάς στο αλαλούμ που επικρατεί από την χτες  το απόγευμα   όταν ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε εκ νέου το κλείσιμο των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Με τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους παράγοντες να ψάχνουν την ΚΥΑ, και ο καθένας να την ερμηνεύει κατά το δοκούν, η ανακοίνωση της ΓΓΑ ξεκαθάρισε τα πράγματα βάζοντας τέλος σε κάθε αμφιβολία.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και προσπαθώντας να εξυπηρετήσει ακόμα μία φορά τα πολιτικά “φιλαράκια” του προσπάθησε να πιέσει τους λοιμωξιολόγους να αναθεωρήσουν, βγάζοντας ακόμα και «διαρροές» προς τα ΜΜΕ ότι η ευθύνη του κλεισίματος βαρύνει τους γιατρούς της επιτροπής που παρερμήνευσαν τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους.

Μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής κυκλοφορούσε η φήμη ότι τελικά ο υφυπουργός επέβαλε την επιθυμία του στην επιτροπή λοιμωξιολόγων και ότι στην ΚΥΑ του Σαββάτου εκ νέου θα ανοίξουν τα πρωταθλήματα που έκλεισαν πριν δύο ημέρες…

Η παρωδία δεν έχει τέλος, καθώς αργά το βράδυ της Παρασκευής ο ΓΓΑ κ. Μαυρωτάς σε τηλεφωνική επικοινωνία στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ζήτησε… υπομονή μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Αυτά τα τραγελαφικά που διαβάζετε δεν συμβαίνουν σε κάποια μακρινή χώρα της Αφρικής, αλλά στην κοιτίδα του πολιτισμού και του αθλητισμού, στην ταλαιπωρημένη από «πολιτικούς απατεώνες» Ελλαδίτσα μας.

Η χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς αγώνες, δεν έχει καταφέρει να τοποθετήσει στη θέση του προϊστάμενου αθλητισμού κάποιον σοβαρό ηγέτη αλλά αντ’ αυτού υπάρχει ο κ. Αυγενάκης, ο «δολοφόνος» του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις Μαυρωτά:

 

 

Διαβάστε Επίσης

Περισσοτερα

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να σταματήσει τον Ολυμπιακό και ειδικά...

Ο Μιχάλης Κουτσουγιάννης γράφει για τον δεύτερο, ίσως πιο σημαντικό τελικό του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό και...

Ημερολόγιο καταστρώματος σελ. 2025: Ο Πανιώνιος στη Volley League

Επίτηδες, επέλεξα να περάσουν οι μέρες, μετά τον δεύτερο τελικό της ανόδου, στο γήπεδο της Μίκρας, ανάμεσα...

Οι παγίδες της πρεμιέρας και η ψυχολογία νικητή του...

Οι «ερυθρόλευκες» την έχουν πατήσει δύο φορές τα τρία τελευταία χρόνια σε τελικούς με πλεονέκτημα έδρας και...
spot_img