Η volleyleague Γυναικών γίνεται όλο και καλύτερη! (Μέρος Α΄)

Είμαστε ήδη στην 3η αγωνιστική και το ενδιαφέρον έχει ανάψει και στους δύο ομίλους. Η απόφαση του Γιώργου  Καραμπέτσου να χωρίσει την volleyleague σε δύο ομίλους κατηγορήθηκε όσο τίποτα από τους ”εξυπνάκηδες” αλλά τώρα δεν έχουν παρά να ομολογήσουν ότι έκαναν λάθος.

Δεν είναι ότι πλέον υπάρχουν καθημερινά εκατοντάδες επιβεβαιωμένοι φορείς του covid 19 αλλά το θέαμα που μας επιφύλαξε τις τρεις πρώτες  αγωνιστικές κάλυψε τους φαν του αθλήματος.

Στον Α ΄όμιλο ο Παναθηναϊκός του Δερμάτη κάνει τα εύκολα δύσκολα και αφού έφερε κουβανή διαγώνια την απολαμβάνουμε ως κεντρική. Η ποιότητα των Ελληνίδων  ακραίων  είναι η εγγύηση για την καλή συνέχεια. Πιστεύω ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα από αυτή την ομάδα.

Ο Α.Ο. Θήρας είναι κατώτερος των προσδοκιών, πήρε Βραζιλιάνα ακραία αλλά την απολαμβάνουμε ως κεντρική που μαζί με την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου είναι τα καλύτερα στοιχεία της ομάδας. Ο Κώστας Παπαδόπουλος αν δεν πετύχει και φέτος θα έχει την πλήρη ευθύνη αφού η διοίκηση δεν του χάλασε χατίρι. Μέχρι Ιταλό βοηθό πήρε…

Προς το παρόν η Μαρία Γενιτσαρίδη μαζί με τις κεντρικές είναι η ευχάριστη έκπληξη. Πλήγμα ο τραυματισμός της Μελίνας Εμμανουηλίδου

Το Μαρκόπουλο είναι μία ευχάριστη έκπληξη που με τα πιτσιρίκια του και φυσικά με την Αμερικανίδα διαγώνια Γιάσμιν Μπεντάρτ με τα αντρικά ποσοστά θα κάνει την ζωή δύσκολη σε όλες τις ομάδες  ενώ φαίνεται να κλειδώνει την θέση στην πάνω 3αδα του ομίλου. 
Αδύνατο σημείο της ομάδας είναι η υποδοχή αλλά οι αθλήτριες του τελειώνουν την μπάλα… μπορεί να φτάσει πολύ μακριά αν αντέξει η υποδοχή του.

Ο Άρης των μεγάλων περικοπών έκανε την πρώτη αγωνιστική την έκπληξη γυρνώντας ένα χαμένο παιχνίδι από 0-2 σετ και 24-21  με τον Παναθηναϊκό αλλά έδειξε να τα κλοτσάει όλα απέναντι στην νεοφώτιστη  ομάδα των Αμαζόνων που ψάχνει να βρει τα πατήματα της αλλά και να διορθώσει τα λάθη απειρίας που είναι επιρρεπής. 
Δεν είναι τυχαίο ότι και στις δύο αγωνιστικές η καλύτερη αθλήτρια της ομάδας  Χρυσάνθη Χριστοδούλου ήρθε από τον πάγκο να σώσει την κατάσταση. Ο ”ακτινολόγος”  προπονητής Ατσιδαύτης Στέλιος πρέπει να κάνει νέα ακτινογραφία στην ομάδα του. 
Σκληροτράχηλη η ομάδα του Ηλυσιακού  με τις Ελληνίδες αθλήτριες αλλά δύσκολα θα πάρει βαθμό.
Τέλος η ομάδα της Λαμίας ήρθε με μεγάλες προσδοκίες και με την στήριξη του Υπουργού οικονομικών, όλοι περίμεναν ότι ήρθε για να πρωταγωνιστήσει αλλά τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά…
Η ομάδα έχει ποιοτικές αθλήτριες αλλά δεν έχει ακόμα σύνολο. Οι πολλοί τραυματισμοί είναι μια καλή δικαιολογία αλλά το θέμα είναι ότι έχασαν το πλοίο που θα οδηγούσε στην πάνω 3αδα.
 

Ακολουθεί ο όμιλος Β…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spot_img

Περισσοτερα

H PVF, η Χίπε και η νέα πραγματικότητα

Μία νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται με τη νεοσύστατη λίγκα της Αμερικής. Γράφει ο Ιάσονας Μίσχος Το όνειρο πολλών παικτριών από...

Οι «πτήσεις« του Ελληνικού βόλεϊ στο εξωτερικό επιβεβαίωση για...

Όλο και περισσότερες αθλήτριες κάνουν το βήμα για το εξωτερικό, κάτι που δείχνει την βελτίωση που υπάρχει...

Ένα IRON DOME για τον Στέφανο Λεμονίδη

Τελικά τα play offs εμπνέουν. Πριν 2 χρόνια, λίγο μετά τους τελικούς ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στο βόλλεϋ...