Η Volleyleague επιτέλους έχει τα δικά της στατιστικά και όχι μόνο!

23/10/2022 23:31848Απόψεις
Vaat
Ετικέτες:
be a maverick

Παρακολουθήσαμε σε κονσέρβα στο YouTube τους περισσότερους αγώνες (για άλλη μια χρονιά όλοι οι αγώνες σε διάστημα 2-3 ωρών) και διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ μέσα στο γήπεδο! Τα προγνωστικά μένουν στα κείμενα των δημοσιολόγων γιατί μέσα στο γήπεδο τον λόγο έχουν οι αθλήτριες και οι προπονητές που είναι ικανοί για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο! Οι διαφορές στην δυναμικότητα δεν είναι πλέον τεράστιες και υπάρχουν τουλάχιστον 11 ομάδες που είναι ικανές να μπουν στην 8αδα.
Του Στάθη Νικολούζου 

Μεγάλη κίνηση για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος η  δημιουργία της ιστοσελίδας  με τα αναλυτικά στατιστικά, ένα πόρταλ πολύ ανώτερο από του αντίστοιχου στο Ιταλικό πρωτάθλημα που έβλεπα στο παρελθόν και ζήλευα! 

Είναι μια κίνηση που βάζει τις  βάσεις για την προώθηση μεταξύ άλλων του γυναικείου βόλεϊ αφού οι αριθμοί μιλάνε και λένε την αλήθεια της ''λογικής''!

Περιμένουμε να δούμε την συνέχεια αυτής της προσπάθειας που δεν είναι άλλη από το μάρκετινγκ ως φυσική συνέχεια! Είναι μια προσπάθεια που θέλει συνέχεια και συνέπεια!

Συγχαρητήρια  στους ανθρώπους που τρέχουν αυτό το πρότζεκτ, ειδικά στον ''δαιμόνιο'' και παθιασμένο  Κώστα Ασημακόπουλο, τον υπερδραστήριο Τίμο Αθανασόπουλο, τον Δημήτρη Τυχάλα τον στατιστικολόγο Αντώνη Τάρλα, τους αφανείς στατιστικολόγους των ομάδων αλλά και τις διοικήσεις των ομάδων που πρόσθεσαν ένα ακόμα κόστος αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο! 

Πολύ καλή προσπάθεια από τις διοικήσεις των ομάδων έχει γίνει και στις live μεταδόσεις αφού για άλλη μια χρονιά δεν βρέθηκε τηλεοπτική στέγη για το πρωτάθλημα! 
Η μόνη ομάδα που έχει τηλεοπτική στέγη είναι η Λαμία σε τοπικό σταθμό… άραγε είναι δύσκολο να βρεθούν τηλεοπτικοί τοπικοί σταθμοί και να δημιουργηθεί ένα δίκτυο που θα μεταδίδει τους αγώνες και θα παράγουν μια κοινή εκπομπή για το πρωτάθλημα!

ΥΓ. Άραγε η ΕΟΠΕ δεν έχει ούτε 100 ευρώ για να φτιάξει ένα λογότυπο στην preleague? 

 

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα