Η ταλαντούχα Χαρά Νταφοπούλου στον ΑΡΗ!

27/06/2022 20:47636
Ετικέτες:
be a maverick

Την νεαρή ταλαντούχα 16χρονη κεντρικό απόκτησε ο Άρης δείχνοντας ότι τολμάει να χρησιμοποιεί νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες! 
Είναι δεδομένο ότι με την νεαρή αθλήτρια θα ασχοληθούμε πολύ στο μέλλον αφού είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στην χώρα μας!

Η ανακοίνωση του Άρη: 
Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Χαράς Νταφοπούλου.

Η Χαρά Νταφοπούλου αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού, είναι γεννημένη στις 13/01/2006 και έχει ύψος 1.84μ. Είναι διεθνής με την Εθνική Κορασίδων και μάλιστα στους πρόσφατους αγώνες για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που έγιναν στην Ολλανδία, ήταν η πρώτη σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και παράλληλα στην κατηγορία των κεντρικών ήταν η πρώτη σκόρερ και μπλοκέρ όλων των ομάδων που συμμετείχαν στα προκριματικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νταφοπούλου θα είναι η «Βενιαμίν» της φετινής ομάδας των Γυναικών, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τα τμήματα των Νεανίδων και των Κορασίδων.

Η Χαρά Νταφοπούλου στις πρώτες δηλώσεις της μετά τη συμφωνία της με τον ΑΡΗ, τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΡΗ που σ’ αυτήν την ηλικία μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστώ στην Α1 Γυναικών. Ελπίζω μέσα από την σκληρή δουλειά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της ομάδας και εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες και υγεία».

*Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Φιλαθλητικού Λάρισας, Βασίλη Ακριβούλη, για την άριστη συνεργασία του για τη μεταγραφή της Χαράς Νταφοπούλου στον σύλλογό μας.

Σχετικά Άρθρα