Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ηρακλή Κηφισιάς για τον θάνατο της Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Με ανακοίνωση, την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, εξέφρασε την θλίψη της για τον χαμό της Ρούξι Ντουμιτρέσκου η ομάδα της Κηφισιάς.

Τι αναφέρει:

Ο πρόεδρος Βασίλης Πανάγος το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του Ηρακλή Κηφισιάς, εκφράζει βαθιά θλίψη και οδύνη για την ξαφνική απώλεια της κορυφαίας αθλήτριας Ρούξι Ντουμιτρέσκου, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 46 ετών.  

Τα ειλικρινή μας και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και τον γιό της Φίλιππο.

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον Φ.Ο. Βριλησσίων το 1997 που παρέμεινε για έξι χρόνια, στην συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού για 7 χρόνια (2003-2010), όπου ως αρχηγός πανηγύρισε πολλούς τίτλους & διακρίσεις. Το 2010 σταμάτησε από την ενεργό δράση όπου επέστρεψε στην ενεργό δράση για τον Ηρακλή Κηφισίας την περίοδο 2013-2014 πριν αποφασίσει να βάλει οριστικά τίτλους τέλους σε μία λαμπρή σταδιοδρομία στον χώρο του βόλεϊ.

spot_img

Περισσοτερα

Οι διεθνείς έδειξαν την κλάση τους και πήραν το...

Στην πρώτη θέση του τουρνουά οι δύο αθλήτριες. Λίζα Τριανταφυλλίδη και Δήμητρα Μαναβή συνεργάστηκαν με απόλυτη επιτυχία στο...

Η Πετροπούλου νέα λίμπερο της Ελευσίνας

Ανακοινώθηκε η απόκτηση της. Ο Κέλεος Ελευσίνας ήρθε σε συμφωνία με τη Δήμητρα Πετροπούλου, η οποία αγωνίζεται ως...

Έτοιμη η Θεσσαλονίκη για άλλη μία γιορτή του μπιτς...

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες. Η πόλη της Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται έτοιμη για τη διεξαγωγή του THESSALONIKI MASTERS, με την καθιερωμένη...