Η συγκάλυψη είναι μεγαλύτερο Σκάνδαλο!

18/01/2021 16:36534Απόψεις
Ετικέτες: Παντελής ΤαρνατόροςΠΑΟΚ βολλευΝτεσποτοφσκιΦίλιππος ΒέροιαςΓιώργου Καραμπέτσου
be a maverick

Η προσπάθεια συγκάλυψης του θέματος Ντεσποτόφσκι δείχνει την αναξιοπιστία του πρωταθλήματος αλλά και της ΕΣΑΠ.

Κάλεσαν τον ΠΑΟΚ και τον Ντεσποτόφσκι σε απολογία για το σπάσιμο της καραντίνας η ΕΣΑΠ την στιγμή που είναι αναρμόδιος ο Αθλητικός δικαστής ενώ για δυσφήμηση του αθλήματος είναι αρμόδιος.

Τέτοια κλήση δεν υπήρχε αλλά ούτε και παραπομπή του θέματος στον ΕΟΔΥ και στην Ελληνική δικαιοσύνη για να επιμεριστούν τα διοικητικά πρόστιμα και η Ελληνική δικαιοσύνη να  κρίνει το ποινικό μέρος γιατί ΝΑΙ υπάρχουν ποινικές ευθύνες σύμφωνα με τον νόμο.

Γιατί θα καταδικαζόταν ο Ντεσποτόφσκι αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Ο αθλητής για να μπει στην χώρα έπρεπε να προσκομίσει αρνητικό τεστ, στην συνέχεια να μπει σε 7 ημέρες καραντίνα ή να κάνει νέο μοριακό τεστ στην χώρα μας σε εγκεκριμένο κέντρο και να μείνει στην καραντίνα για 24-48 ώρες ώσπου να βγουν τα αποτελέσματα!

Όσο για την δικαιολογία ότι οι αθλητές υπάγονται σε άλλο καθεστώς αυτό είναι ένα ακόμα ψέμα!
Τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Ευρωμπάσκετ είναι τόσο σκληρά και επιβάλουν αλλεπάλληλα μοριακά τεστ και η οποιαδήποτε σύγκριση είναι εκτός ουσίας και νοήματος απλά για να ξεπλύνουμε μια αρρωστημένη κατάσταση που δεν θέλει  να παραδεχτεί ο ΕΣΑΠ και συγκεκριμένα ο Παντελής Ταρνατώρος!

Ερωτήματα προκαλεί το τεστ που έγινε πριν από 24 ώρες ποιος το προσκόμισε? 

Ο Γιατρός της ομάδας δεν μπορεί να είχε τέτοια συμμετοχή στην συγκάλυψη δηλαδή να βεβαίωσε  ότι το τεστ έγινε στην Ελλάδα και ήταν στην γνώση του. 

Ο παρατηρητής του αγώνα τι έκανε?

Ο Φίλιππος Βέροιας γιατί δεν έκανε ένσταση και δέχτηκε να βάλει τους αθλητές του σε κίνδυνο?

Πολλά τα κενά αλλά μιλάμε για την απόλυτη συγκάλυψη του γεγονότος από τον ΕΣΑΠ που έφτασε στο σημείο ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου να γράψει κείμενο για να ξεπλύνει το Σκάνδαλο αλλά το μόνο που έκανε ήταν να δείξει ότι η ''δυσοσμία'' φτάνει ψηλά! 

Περιμένουμε να δούμε αντίδραση από τον λαλίστατο ΠΑΣΑΠ που οι ζωές των μελών του μπήκαν σε κίνδυνο αλλά και ταυτόχρονα τα ίδια μέλη του συγκάλυψαν το όλο θέμα! 

Περιμένουμε να δούμε και την αντίδραση του Γιώργου Καραμπέτσου του ΘΕΜΑΤΟΦΎΛΑΚΑ του Ελληνικού βόλεϊ ή θα κρυφτεί για άλλη μια φορά πίσω από το δάκτυλο του δηλώνοντας αναρμόδιος! 

Τον ενημερώνουμε ότι μπορεί να παραπέμψει τον αθλητή την ομάδα αλλά και την ίδια την ΕΣΑΠ στον αθλητικό δικαστή για δυσφήμηση του αθλήματος! Αλλά που να ασχολούμαστε τώρα! 

Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση των άλλων ομάδων της ΕΣΑΠ. Θα παραμείνουν σιωπηλές ή θα δώσουν τις διαστάσεις που πρέπει στο θέμα και θα απαιτήσουν τις ανάλογες ποινές αποδεικνύοντας ότι δεν είναι όλοι μέρος αυτής της συγκάλυψης.

 


Σχετικά Άρθρα