Η προϊστορία Κηφισιάς-ΠΑΟΚ και οι τρέχουσες συνθήκες

28/10/2017 18:05708ΠΑΟΚ ΑΟΠ Κηφισιάς
Vaat
Ετικέτες: ΚηφισιάΠΑΟΚΠαλατακι
be a maverick

Σε ρυθμούς Κηφισιάς κινούνται στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ενόψει του αυριανού αγώνα που θα γίνει στο Παλατάκι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε 20 αγώνες που έχουν γίνει στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα 13-7. Με γηπεδούχο τον Δικέφαλο έχουν γίνει 10 αγώνες και οι «ασπρόμαυροι» έχουν 7 νίκες και η Κηφισιά 3 νίκες.

Στα αγωνιστικά της Κηφισιάς τώρα, το σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης Νικολάκης δεν θα αγωνιστεί και πασαδόρος θα είναι ο Γιάννης Λιβαθηνός.

Υπήρξε ενίσχυση με τους Γιάννη Λιβαθηνό (Π), Μικολάι Σαρνέτσκι (Δ – Πολωνία), Τέιλορ Χαντ (Α – Καναδάς), Ιγκορ Ντε Σόουζε Σοάρες (Α – Βραζιλία), Γιώργο Μανίκα (Δ), Στέφανο Χριστοδουλάκη (λ), Νίκο Μελλέ (Κ), Δημήτρη Σουλανόπουλο (Κ), και Χερμουρν Σονάρι (Α – Μπαχάμες) 

Αντίθετα έφυγε όλη η παλιά φρουρά των βετεράνων όπως ο Κώστας Χριστοφιδέλης (Α), ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Δ – Βουλγαρία), ο Κώστας Ταμπουρατζής (Λ), ο Ηλίας Λάππας (Α), ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Δ – Βουλγαρία), ο Κώστας Ταμπουρατζής (Λ), ο Ηλίας Λάππας (Α) αλλά και οι Σπύρος Βελούδης (Λ), Νίκος Γιωτάκης (Α), Βαγγέλης Μουρούτης (Κ), Ζλάτκο Πούλκο (Α – Σλοβενία).

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα